Skip to main content
KleuradviesKleuringNieuwsTrend

7 tricks waarmee je haar eruit ziet alsof het door jouw RED kapper is gestyled!

By 19 January 2021July 6th, 2021No Comments

Het gevoel dat je hebt als je net bij de kapper bent geweest. Heerlijk! Dat willen we elke dag wel, niet? Ons haar ruikt een beetje anders, voelt beter aan, ziet er glanzend uit en geeft ons #hairgoals – tot de volgende wasbeurt. Helaas kunnen we niet dagelijks naar de kapper, en dat salon-frisse gevoel kan niet eeuwig duren. Godzijdank deze snelle en eenvoudige tricks die ons helpen ons haar te verzorgen om het te laten lijken alsof een professional aan het werk was. Welke tricks? Et voilà:

1. Was je haar met shampoo en conditioner uit dezelfde serie zoals kappers ook doen. De geuren en ingrediënten zijn perfect op elkaar afgestemd en vullen elkaar op ideale wijze aan.

2. We hebben vaak haast en wassen ons haar soms niet goed. Doe het als een professional en verwen jezelf met een kleine hoofdmassage. Dit stimuleert de bloedsomloop van de hoofdhuid en je kunt er bovendien zeker van zijn dat de producten genoeg tijd hebben om hun magie te laten werken! Enjoy!

3. Voor een diepe reiniging was je je haar 2x na elkaar. De eerste wassing kan korter zijn en verwijdert voornamelijk stylingresten. Laat de shampoo bij de tweede wasbeurt even intrekken om de volledige reinigende eigenschappen te benutten.

4. Voor extra glans met minimale inspanning spoel je je haar na het wassen uit met koud water. Dit sluit de haarschubben af waardoor je glanzende haren krijgt. Extra tip: was je haar in het algemeen met warm, niet te heet water.

5. Gebruik regelmatig extra verzorging – bijvoorbeeld een haarmasker (twee keer per week). Tip: verdeel haarmaskers met een borstel – op die manier verspreiden ze zich gemakkelijker en bereiken ze meer haarzakjes. Om het effect van het masker te vergroten, wikkel het haar in een handdoek en laat het 15 minuten inwerken. Kappers gebruiken vaak ook leave-in-packs. Ze verzorgen niet alleen het haar, maar laten een
heerlijke geur achter.

Meer info? Lees dan zeker deze blog over haarmasker gebruik@home.

6. Gebruik een heat protector voor het föhnen of stijlen. Anders droogt de hitte je haar uit en verliest het zijn glans.

7. Blow dry over een ronde borstel. Toegegeven, dit vraagt een beetje oefening. Of probeer een draaiende ronde borstel. Op die manier kunnen zelfs beginners eenvoudig volume creëren. Tip: een goede föhn is de investering waard. Het zorgt voor een optimale, snellere droging waardoor het stylen eenvoudiger wordt.

Et voilà, met deze 7 tips & tricks kan je dat RED kapsalon gevoel eventjes bij je thuis creëren. Nog even volhouden en dan verwelkomen we jullie graag terug in 1 van onze salons. Op de hoogte blijven van extra tips & tricks? Surf dan zeker eens naar onze blog pagina! En uiteraard beantwoorden we ondertussen graag al jullie kapsel vragen via onze social kanalen Facebook of Instagram.

Tot binnenkort,
Het RED team.