Skip to main content
Kleuradvies

Chroma ID: haarmasker met kleur dat je haar herstelt en voedt

Experimenteren met je haarkleur? Haar kleuren zonder risico? Je haar herstellen en voeden met een haarmasker met kleur? Kapsalon Red volgt de trends in haarkleuring op de voet en dompelt je met veel plezier onder in de kleurrijke wereld van Chroma ID van Schwarzkopf Professional.

Haar kleuren zonder beschadiging

Het tijdperk van haar kleuren met schadelijke ingrediënten is voorgoed voorbij. Van natuurlijk koelblond tot opvallend felroze, zonder je haar te beschadigen? Bring it on! Chroma ID is een trendy haarkleurverzorging met kleurpigment die alle haarkleuren van de regenboog bevat en je op-en-top kan personaliseren. Ideaal om je favoriete look van het moment uit te proberen en eenvoudig te experimenten met haarkleuring.

Gepersonaliseerde haarkleuren

Ieders huidskleur, haartype en persoonlijke smaak is anders en daar speelt deze lijn van Schwarzkopf gezwind op in. Het semipermanente mix en tone kleursysteem Chroma ID biedt 100 procent kleurflexibiliteit. De geïntegreerde Bonding en Low Salt Technology, gecombineerd met diepverzorgende formules, zorgen ervoor dat je haarkwaliteit behouden blijft en zelfs verbeterd wordt tijdens het kleuren.

Een productlijn die je natuurlijke haarstructuur boost, daar gaat Red graag mee aan de slag in haar kapsalons. Je Red kapper geeft je ook haalbare en efficiënte tips en tricks voor een tiptop thuisresultaat.

Voor ieder wat wils met Chroma ID

De ontwikkelingstijd, je huidige haarkleur en unieke haarstructuur beïnvloeden de duur van het resultaat. Gemiddeld gaat je kleur via Chroma ID zo’n 12 wasbeurten mee. Wie zichzelf wil trakteren op zo’n tijdelijke nieuwe haarkleur kan last krijgen van keuzestress. Het portfolio bulkt immers van high-end haarproducten: 6 Intense Bonding Color Masks, 13 Bonding Color Masks, 6 Bonding Color Masks voor thuis en een Clear Bonding Mask. Met de Intense Bonding Color Masks creëer je gewaagde knalkleuren of zachte pasteltinten door te mengen met het Clear Bonding Mask. De Bonding Color Masks? Perfect voor low-commitment kleurservices of het opfrissen van doffe lengtes en haarpunten.

RED KAPPER TIP | De Bonding Color Masks voor thuisgebruik zijn speciaal ontworpen voor kleuropfrissing tussen je kappersafspraken door. Vraag er gerust naar bij het Red kapsalon bij jou in de buurt.

Trendy haarkleuren op maat

Het brede assortiment haarkleurmaskers komt dankzij verschillende services tegemoet aan de behoeften van iedere kapsalonklant. Chroma ID is flexibel en veelzijdig net zoals de moderne man of vrouw.

  • Neutralisation is een koele tint met anti-geeleffect op lichtblonde, zilveren of witte haarlokken of anti-oranje-effect op donkerblonde haren.
  • Van babyblauw over muntgroen tot zachtroze: met Pastel Services meng je onbeperkt pasteltinten.
  • Colour Refresh pimpt op maat gemaakte haarkleuring. Dekkend en doelgericht opfrissen is key.
  • Bold Services houden het helder met oneindige intense en creatieve kleuren.

Hoe het haarmasker met kleur Chroma ID werkt

Chroma ID is een haarkleurtechniek die je trakteert op een mooie kleur dankzij een gepersonaliseerd haarmasker. De tijdelijke haarkleur vervaagt geleidelijk aan na iedere wasbeurt. Kappers, hair stylists en coloristen onder elkaar noemen dit daarom een semipermanente haarkleur. Het beschadigt de kern van je haren niet, omdat de kleur je haar enkel aan de buitenzijde dekt. Troef? Chroma ID heeft ook Bonding Technology in haar mars, die eventuele gebroken haarstructuren van binnenuit herstelt. Je kleurt je haar dus niet alleen zonder beschadiging, maar je repareert en voedt het ook. Win-win!

 

Je haar semipermanent kleuren? Kleuradvies inwinnen bij een professional?

 Contacteer je Red kapper