Skip to main content
KleuringTrend

Haarkleuren die het nog steeds goed doen bij onze klanten.

Een nieuw jaar, een nieuw kapsel, daar houden wij vrouwen toch van.Of je nu houd van lange haren of korte, van romantisch tot een kapsel met wat meer pit, elke vrouw zal zich in één van de komende kapseltrends kunnen vinden.Graag helpen we jou dan ook op weg naar een nieuw kapsel door je even de nieuwe trends qua kleur en styling op een rijtje te zetten.

HAARKLEURTREND 1: SANDY BLONDE

Hou je van warmere tinten blond, dan is SANDY BLONDE de ideale kleur voor jou. De schitterende tinten van deze zandkleurige haarkleur zullen je al doen wegdromen van de zon, de zee en vooral het lekker warme strand, want daarmee zal je je haren kunnen vergelijken. Heb je zelf een donkderdere haarkleur en hou je er niet van je volledige haren te kleuren, kies dan voor een balayage met SANDY BONDE. Een echte aanrader!

HAARKLEURTREND 2: BLORANGE

Vrolijke kleuren in de haren zijn niet nieuw.  Vorig jaar doken verschillende celebritis op met roze, blauwe of paarse lokken.  Het mag ons dan ook niet verbazen dat BLORANGE één van de haartrends van 2017 wordt.  Blorange is een prachtige combinatie van blond en oranje, die velen van ons zal staan.  Je hoeft niet direct te denken aan het harde oranje van sinaasappelen, maar eerder aan de zachte tinten van een perzik.

HAARKLEURTREND 3: ROSE GOLD

Tegenwoordig vind je tal van juwelen, smartphones en accessoires in ROSE GOLD.  Voor wie van deze schitterende kleur houd, is er goed nieuws! ROSE GOLD is eveneens één van de trends in haarkleuren voor dit jaar.  ROSE GOLD zorgt voor prachtige roze en gouden tinten in je haren.  Een subtiele haarkleur met een duidelijke roze gloed, niet te overdreven of te fel, maar toch catchy. 

HAARKLEURTREND 4: CHOCOLATE MAUVE / BLACK MAUVE

Heeft jouw blonde vriendin prachtige rosé gold lokken, dan hebben we voor jou als donkerharig type de schitterende CHOCOLATE MAUVE of BLACK MAUVE haarlokken als topper dit jaar.  Dankzij een schitterende balayage vloeien de roze / paarse lokken heel mooi over in je natuurlijke bruine of zwarte haren. Nu kan je als donkerharig type ook pronken met sprankelende paarsroze lokken.

HAARKLEURTREND 5: BRONDE

Hou je het toch liever neutraal en kan je niet kiezen tussen blond en bruin, kies dan voor sensuele mix van kastanjebruine tinten met blonde tinten. Bronde kan je met verschillende bruine en blonde tinten bekomen, zodat deze haarkleur bij iedereen past. Het is enkel heel belangrijk om de juiste tinten te kiezen die mooi bij je huid en ogen passen. Bronde, een volwaardig nieuw haartype, tussen blond en bruin, met een natuurlijke effect.

HAARKLEURTREND 6: REBELLY

Heb je het graag wat rebelser en speelser, kies dan gerust voor PASTEL BLUE, RED-VIOLET of LEMON, ORANGE en PINK. Je kan opteren voor één van deze tinten, maar ook voor een kleurrijke combinatie, zeg maar een regenboogeffect of de mermaidlook.  Men zal versteld staan van jouw durf en de pittigheid van jouw kapsel.

HAARKLEURTREND 7: COPPER

COPPER blijft een topper in de haarkleuren.  Een mooie balayage in kopertinten geeft je een heerlijk gevoel indien je graag dat tikkeltje meer pit in je haarkleur zou hebben.  Er zijn verschillende tinten copper die je naargelang je huidskleur makkelijk kan combineren om tot een weelderig resultaat te komen. Een prachtig en stralend resultaat gegarandeerd.

HAARKLEURTREND 8: NATUURLIJKE ROODTINTEN

Je mag gerust ook opteren voor de natuurlijke roodtinten.  Hou de rode haarkleuren wel zo natuurlijk mogelijk door geen al te felle tinten te kiezen.  Zo bekom je een mooi, natuurlijk resultaat, waardoor je gelaatskleur nog mooier kan uitkomen. Voor je voor deze kleur kiest, vraag je best wel even raad aan je Red-kapper, zodat je zeker weet dat de roodtinten zeker bij jou huidskleur passen. Match je beter met warmrode of een koelerrode tint?

HAARKLEURTREND 9: ICY BLONDE

Het hoeft echter niet altijd een kleurencombinatie te zijn.  WHITE BLONDE wordt zonder twijfel ook één van de hits dit jaar. Een andere kleurentrend is LIGHT BLONDE met een vleugje metallic. Hiermee creëer je een zachte en glanzende kleur met een schitterend licht reflecterend resultaat. Of kies gerust voor COOL BLONDE met een vleugje roze of lillac.

HAARKLEURTREND 10: BROWN AND BLACK

Hou je van een donkerdere haarkleur, dan is DARK CHOCOLATE BROWN ongetwijfeld iets voor jou. Denk maar aan de kleur van een lekkere reep chocolade. Net zoals chocolade gecombineerd wordt met andere smaken, kan je dit ook voor jouw chocolate brown haar doen.  Tinten die je doen denken aan caramel, melkchocolade, hazelnoten of zelf een vleugje “cherry”.  Je zal ervan versteld staan welke mooie effecten je kan creëren.  En natuurlijk ook niet te vergeten, JET-BLACK, één van de must have haarkleur van dit jaar indien je van zwart houd.   Jet-black bezorgt je een glanzend kapsel, vol pit en kracht.  Deze kleur wordt over je volledige haar aangebracht, maar hoe dichter je bij de haarwortels komt, hoe donkerder deze tint lijkt, mede door de schitterende glans van deze tint.  Aan zelfvertrouwen zal het je met deze kleurentrend niet ontbreken.  Ideaal voor sluike haren.

Natuurlijk kan je zelf ook nog een mooie haarkleur gezien hebben die hier nog niet beschreven staat.  Aarzel niet en breng gerust een foto mee naar je Red-kapper.