Skip to main content
KleuradviesKleuringNieuwsTrend

In de kapperstoel met LIEVE

RED kapster Lieve aan het woord.

Het RED team? Dat is 1 hechte kappers familie. Daarom plaatsen we graag onze medewerkers regelmatig eens in de kijker!

Say hello to Lieve!

Ze vertelt je graag over waarom ze ooit voor RED koos en waarom ze elke dag met veel enthousiasme klanten verwelkomt in haar RED salon te Gent.

Ik ben gestart in een RED hair salon door de overname van salon Van Hecke 3 jaar geleden.

De dynamiek en de cultuur van RED zijn echt super. Open, respectvol en het vertrouwen die je krijgt zowel als kapper als verantwoordelijke van het salon. Het is daarnaast ook zeer fijn om de kans te krijgen mij ten volle te ontplooien als kapper dmv opleidingen en nieuwe productintroducties.

Er heerst een moderne bedrijfsvoering binnen RED en dat geeft veel mogelijkheden. Ik heb bijvoorbeeld een opleiding/coaching mogen volgen bij  NextLevel om te werken aan mijn manager skills. Dat was fantastisch! Ja, ik ben echt dankbaar dat ik deel mag uitmaken van de RED familie!

Wil jij ook graag starten bij RED? Surf dan zeker naar onze jobs pagina of contacteer ons gerust voor meer informatie!