Skip to main content

Voor haarkleuren zit je goed bij ons

Voor haarkleuren zit je goed bij ons

Red, mensen blij maken met hun kapsel

RED knipt niet enkel jouw haren. RED wil jou bovenal blij maken met je kapsel. Daarom luisteren we eerst naar wat je écht wil en gaan we pas aan de slag als we dat 100% zeker weten. Je bezoek aan RED moet een stukje me-time zijn. Waarin we naar je luisteren en alle tijd voor je nemen. Tot je helemaal tevreden én met het perfecte kapsel naar huis gaat. En dat alles maakt van RED de … geknipte zaak!

Maak vandaag nog  jouw afspraak

en ontdek hoe wij het perfecte kapsel voor je vinden

RED, jouw kleurspecialist

Kleur bekennen: dat is wat RED elke dag doet. Haarkleur is nu eenmaal ons ding, of het nu om balayage, highlights, pastel, of ombré gaat. Weet je (nog) niet wat je wil? Dan komen we daar aan de hand van een kleurenanalyse snel achter. Of is er iets fout gelopen met je haarkleur? Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. En om zeker te weten dat u met de juiste tint naar huis gaat, volgen wij de nieuwe kleuren en technieken op de voet.

Vakkennis

Wij stellen onze expertise helemaal in dienst van jouw kapsel. Wij volgen nationale en internationale opleidingen en scholen ons non-stop bij in technieken en producten.

Service

Als klant kom je bij ons altijd op de eerste plaats, of je nu online of offline een afspraak hebt gemaakt. Kies zelf je kapper en geniet van een kopje koffie, een magazine en wi-fi tijdens jouw kapbeurt.

Ervaring

Aan het roer van elk RED salon staat een eigenaar-zaakvoerder. Allemaal hebben zij jarenlange ervaring in het vak. Samen met hun team zorgen zij ervoor dat je met een gerust gevoel binnenstapt.

Zin gekregen om bij ons te werken?

Zin gekregen om bij ons te werken?