Skip to main content
 

RED boutique SALONS

 

RED boutique SALONS

 

RED boutique SALONS

 

RED boutique SALONS

 

RED boutique SALONS

 

RED boutique SALONS

RED is een keten van zes boutique salons. Salons die je net dat tikkeltje meer geven. Meer service, meer vakmanschap en meer kwaliteit. Elk salonbezoek is een wellness ervaring en garandeert jou een moment van totale ontspanning. 

Afspraak maken

RED boutique salons

RED is een keten van zes boutique salons. Salons die je net dat tikkeltje meer geven. Meer service, meer vakmanschap en meer kwaliteit. Elk salonbezoek is een wellness ervaring en garandeert jou een moment van totale ontspanning.

Maak een afspraak
#REDmadammen

Sandrine, Rimma, Nargiz, Lieve, Leen, Damla, Emma, Karlijn, Sophie, Naomi, Rebecca, Melissa, Petra, Karen, Deborah, Evy, Brenda, Emily, Marjam, Sofie, Elke, Lore, Natacha, Marijke, Micheline, Sally, Hannane, Nicoletta, Natacha L, Cindy en Michel.

Red is een collectief van gedreven kapsalons in Gent, Asse, Ninove, Oudenaarde, Turnhout en Wijnegem. Als kleurenexpert zetten wij jouw haren letterlijk in de verf. Permanente haarkleuring, opvallende ombre, subtiele balayage of caramel highlights. Elke stijlvolle kleurtechniek voor een stralende look beheersen we tot in de puntjes. Daarbovenop krijg je een lading tips zodat je thuis jouw kapsel perfect kan onderhouden en in model brengen. De kapsters van Red staan klaar om je te inspireren, verzorgen, coifferen en kleuren!

Onze aanpak, in 5 stappen

Jouw eerste keer bij RED? Dan ben je vast benieuwd hoe wij uw kapsel aanpakken en hoe je bezoek aan ons salon zal verlopen. Hieronder leggen wij dit in 5 eenvoudige stappen uit
Makkelijk een afspraak maken

Wij willen dat je makkelijk een afspraak kan maken.

Telefonisch, via Messenger of het gemakkelijkst van allemaal via onze online afspraak module kan het 24u op 24u en 7d/7d.

Bij afspraak die je maakt kan je vrij kiezen met welke kapper jij een afspraak wil. Wil je steeds dezelfde vaste kapper dan kan dat bij RED.

Je wordt 48 u vooraf via sms of e-mail herinnerd aan je afspraak. Wil je graag vooraf al wat informatie of inspiratie dan mag kan dat via onze pre-consult.

Hallo, welkom in het kapsalon

Je wordt verwacht. Wij hebben tijd voor u voorbehouden om de nodige aandacht aan jouw kapsel te kunnen besteden. Wij vinden het bij Red belangrijk dat je niet hoeft te wachten én dat je op het voorziene tijdstip ook andere leuke dingen kan doen.

Onze salons zijn allemaal voorzien van het nodige comfort, en wij werken zolang het nodig volgens de coronaregels. Mocht het mogen dan bezorgen wij u eerste een drankje naar keuze.

Maak het jezelf comfortabel en gemakkelijk.

Van WENS naar REALISATIE

Dit is waarvoor je een afspraak gemaakt hebt. Je wil een leuk, mooi kapsel of kleur waar je je goed bij voelt.

U heeft rustig plaatsgenomen, je voelt je op je gemak. Prima.

Nu is het belangrijk dat we met elkaar in gesprek gaan, open en vrij je wensen kunnen formuleren is belangrijk voor ons. Wij zullen je telkens heel oprecht volgen of een andere oplossing voorstellen mocht ons dit een betere oplossing voor jou betekenen. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren én beginnen pas te knippen en te kleuren wanneer we elkaar begrijpen en tot een overeenstemming zijn gekomen.

Elk kapsel bij Red is een co-creatie tussen klant en kapper. Ben jij het daar ook mee eens? Lees dan ook zeker onze verdere stappen.

Vakkundig & informatief

Tijdens de realisatie van uw wens zullen wij jou steeds informeren over welke stappen wij uitvoeren. Wij knippen of kleuren niet zomaar je haar. Wij leggen je steeds uit wat we doen en waarom we dit doen. Zo weet jij steeds wat er gebeurd wanneer en ben jij een geïnformeerde klant. Welke zijn de noden van een geadviseerde verzorging, wat zijn de voordelen van een gebruikte knip of kleurtechniek.

Onze kappers zijn vakkundig, volgens consequent opleidingen in technieken en trends.

Wij werken ook collegiaal en vragen mekaar om advies ivm de beste oplossing voor jou. Teamwork, in het belang van de sfeer en de klant!

Tips voor thuis

Of het nu een snit of een kleur is, je wil optimaal kunnen genieten van je nieuwe kapsel of kleur. Wij zullen je echte tips geven die je helpen om je kapsel ‘s morgens makkelijk in model te brengen, je kleur waarin je geïnvesteerd hebt langer te behouden.

Mocht je na je bezoek vragen hebben, of een frou zit niet helemaal goed… je kan ons altijd vragen stellen of langskomen voor een aanpassing.

We gaan voor topresultaat!

6 salons met een identiteit

Asse – Gent Zuid – Ninove – Oudenaarde – Turnova – Wijnegem Shop, Eat & Enjoy

Waarom doen we het?

Met een kapsel én een kleur die bij je persoonlijkheid past, is de wereld mooier.

Onze ziel

Met een kapsel én een kleur die bij je persoonlijkheid past, is de wereld mooier.

Onze belofte

Jouw wens van kapsel én haarkleur realiseren.

Onze ‘Vibes’

Beelden zeggen meer dan woorden.’Take a look’

Hebben wij je interesse kunnen wekken?
Solliciteer hier ⟶
Stel een vraag ⟶