Contact

Mevr. Sofie Buyens

Turnova

P.J. Brepolsplein 9
2300 Turnhout

T 014 41 51 00
turnhout@red-stylists.be

 

RED kapsalon …. Binnenkort helemaal vernieuwd en op een toplocatie!

Sofie Buyens en Elke  houden ervan hun klanten te verwennen en met een goed smiley gevoel naar buiten te laten gaan. Ze staan dan ook te springen om leuk nieuws met jou te delen: vanaf 14 Maart 2020 verwelkomen ze jou graag in een volledig vernieuwd kapsalon en op een nieuwe locatie …. Turnova. De ideale combinatie om met andere zelfstandige samen te werken om jullie als klant nog meer te kunnen aanbieden (workshops, late evening, events,…)

Een hele verandering qua locatie, maar hun expertise wijzigt niet. RED Turnhout blijft de specialist bij uitstek voor haarkleuren, balayage, ombre en andere kleurentrends. Hier kan je dan ook – naast de hairshop met een ruim aanbod kwalitatieve haarproducten – altijd terecht voor een professionele kleurenanalyse, waarmee we samen uitzoeken welke kleur perfect bij jou past. Achteraf krijg je zelfs je persoonlijke kleurenpaspoort mee naar huis. Of probeer eens ons interactief kapselboek uit! En natuurlijk kan je blijven genieten van hun relaxerende hoofdmassage met een lekker verse koffie of thee / drankje erbij.

Red Turnhout knipt zowel dames als heren. Dankzij ons team van 3 kappers kan je hier zowel met als zonder afspraak terecht. Al raden we je wel aan om vooraf online een afspraak te maken. Zo bespaar je immers tijd en word je kappersbezoek nog aangenamer! Heb je graag je favoriete kapper voor je afspraak, geen probleem.  Je mag hier steeds om vragen bij het maken van je afspraak.

Tip: ons kapsalon is open op maandag …

Weet jij nog iemand die bij ons team zou passen ? Wij zijn op zoek naar een bijkomende collega. Zo helpen we ook om van Turnhout een ‘mooiere’ stad te maken.

Openingsuren

Maandag9u - 18u
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 18u
Vrijdag9u - 18u
Zaterdag8u - 17u

Ook zonder afspraak.

Mededeling

U vindt ons in Turnova – zowel met de wagen als openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Zin om bij ons te werken?

Bekijk vacatures