TURNOVA
TURNOVA

RED kapsalon in Turnhout… jouw kleurexpert

We houden ervan jou te verwennen en met een goed smiley gevoel naar buiten te laten gaan. Samen bespreken we welke snit je goed zou staan of gemakkelijk is om zelf thuis te onderhouden.

We zijn gespecialiseerd in kleur dus ben je bij ons in goede handen voor alle ombres, balayages, highlights, alle kleurentrends en technieken. Geen idee wat je past? Dan kijken we samen in onze interactieve hairapp wat je goed zou staan.

Natuurlijk kan je genieten van onze relaxerende hoofdmassage met een leuke babbel erbij, want niet alleen je haar mooi maken, maar jou ook leren kennen als persoon, maakt onze job zo leuk!

Heb je graag bij je volgend bezoek je favoriete kapper? Dan mag je dit steeds vermelden of kan je dit online ingeven bij je afspraak.

Tip: ons kapsalon is ook open op maandag

Maak een afspraak
Contact info

Mevr. Sofie Buyens

TURNOVA
P.J. Brepolsplein 9
2300 Turnhout

T 014 41 51 00
turnhout@red-stylists.be

Openingsuren
Maandag9u - 18u
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 18u
Vrijdag9u - 18u
Zaterdag8u - 17u
Locatie
Team

Ontmoet ons RED team! Geen perfecte haarsnit of kleuring zonder onze stylists! Wist je dat je bij RED jouw kapper waar je een goed gevoel en een voorkeur voor hebt altijd krijgt toegewezen? Op die manier zorgen wij ervoor dat je in alle rust en vertrouwen kan genieten van jouw ‘me-time moment”. Vragen of advies nodig? Ons team staat graag voor je klaar.

ELKE ACKAERT

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER ELKE →

Ik hou ervan om mensen te helpen hun ideale coupe te verkrijgen. Of dit nu is met een gepersonaliseerde kleur of een leuke snit, samen bekijken wat bij jou past zodat je elke dag met een fijn gevoel in de spiegel kijkt. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en vertoef ik graag in de natuur. In het weekend ben ik ook steeds te vinden voor een gezellige babbel met een drankje erbij.

Maak een afspraak
SOFIE BUYENS

Zaakvoerder// Stylist//Expert Colorist

MEER OVER SOFIE →

Creatief bezig zijn met kleur, mensen een warm gevoel meegeven én dat in combinatie met een team inspireren en zien groeien, maakt dat ik als lady boss mijn zaak met passie doe. Verder kan je me vinden aan de zee voor een wandeling. Ontdek ik graag nieuwe pareltjes in de wereld en lekker eten vind ik ook wel fijn. Af en toe iets avontuurlijks heb ik ook wel nodig om mijn grenzen te verleggen.

Maak een afspraak
CYNTHIA de VRIES

Stylist//Colorist//Make-up artist

MEER OVER CYNTHIA →

Hoewel ikzelf een kleurrijk persoon ben, wil dat niet zeggen dat je per se met een fel kleur de deur uitgaat als je bij mij in de stoel zit (al doe ik dat wel graag 😉 ). Ik ben erg graag creatief bezig met kleuren, zowel in haar als met make-up. In mijn vrije tijd vind je mij dan ook vaak in mijn make-up studio. Ik vind het ook erg leuk om fotoshoots te doen, zowel voor als achter de camera.

Maak een afspraak
ROOS

Stylist//Junior Colorist//

MEER OVER ROOS →

Zoals jullie kunnen zien op haar creatie foto’s is kleur ook haar passie dus we hebben een match in ons team erbij. En haar motto is: het haar nog mooier maken dan het al is. Haar uitdaging: stiekem vind ze het leuk als mensen komen met een bepaalde kleurwens en het nog nooit zo gelukt is. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen met haar hond en als het terug kan samen met haar vriendinnen thuis een avondje koken. Roos is onze jongste aanwinst in het salon. Wij hebben er alvast zin in! Een vlotte meid dat nog meer voor ambiance en sfeer zal zorgen dan het al is en nog meer mooie creaties.

Maak een afspraak
Wat onze klanten vertellen?

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik was de eerste keer in RED. Elke heeft mij goed en vriendelijk begeleid met raad over kleur en kapsel. Het resultaat was super.
Ik ben een blij meisje…en kom zeker terug.”
-Linda

“Heel vriendelijk ontvangen & goede communicatie in het salon en online 💇”

-Anoniem

“Precies wat ik wilde, en een fijne babbel 👍.”

Kim S. – Turnhout

JOIN OUR TEAM
VACATURES
JOIN OUR TEAM
BEKIJK VACATURES