Skip to main content
WIJNEGEM
WIJNEGEM SHOPPING

RED kapsalon in Wijnegem… jouw kleurexpert

Wil je jouw shopping uitje combineren met een prachtig kapsel? Dat kan! Natacha Mannetstätter en haar 9 teamleden zijn al jaren een vast waarde in het Wijnegem Shopping center.

Dankzij hun intensieve opvolging van de nieuwste haartrends, ook internationaal in onder meer de VS en de UK, zijn ze uitgegroeid tot de experten in haarkleuren, balayage, ombre en andere kleurentrends.

Hier kan je dan ook – naast de hairshop met een ruim aanbod kwalitatieve haarproducten – altijd terecht voor een professionele kleurenanalyse, waarmee we samen uitzoeken welke kleur perfect bij jou past. Red Wijnegem knipt zowel dames als heren en je kan hier zowel met als zonder afspraak terecht, ook op Maandag. Al raden we je een online afspraak wel aan, 24u/24u en 7d/7d. U bent steeds welkom.

Maak een afspraak
Contact info

Mevr. Natacha Mannetstätter

WIJNEGEM
Wijnegem Shop-Eat-Enjoy

Ingang 3 – Unit 100

T 03 354 02 65
wijnegem@red-stylists.be

Openingsuren
Maandag9u - 20u
Dinsdag9u - 20u
Woensdag9u - 20u
Donderdag9u - 20u
Vrijdag9u - 21u
Zaterdag9u - 20u
Locatie
Team

Ontmoet ons RED team! Geen perfecte haarsnit of kleuring zonder onze stylists! Wist je dat je bij RED jouw kapper waar je een goed gevoel en een voorkeur voor hebt altijd krijgt toegewezen? Op die manier zorgen wij ervoor dat je in alle rust en vertrouwen kan genieten van jouw ‘me-time moment”. Vragen of advies nodig? Ons team staat graag voor je klaar.

NATACHA 

Zaakvoerder//Expert Colorist

MEER OVER NATACHA →

Hi, ik ben Natacha, de ‘coach’ van het salon in Wijnegem Shopping. Als dochter van een kappersgezin is de coiffure me met de paplepel meegegeven, en dat mag je vrij letterlijk nemen… Vanaf mijn 15de zette ik mijn eerste echte stappen in deze prachtige kapperswereld en op mijn 18de runde ik samen met mijn ouders het salon. Ja, organiseren is mijne dada. Daarom vind ik het fijn om een team rond mij te hebben, om ze nog verder te laten groeien en evolueren, om het beste uit zichzelf te halen met behoudt van hun authenticiteit. Mijn passie voor kleur bestaat vooral uit de zoektocht naar het ultieme recept van kleur & techniek voor het beste resultaat. Hoe groter de uitdaging hoe mooier de voldoening voor mij. Binnen in mij voor ecologie, als bio-fervent, paleolover & volger van een gezonde levensstijl. Dit geeft energie voor mezelf, mijn team, onze klanten, het salon en mijn gezin.

Maak een afspraak
MICHELINE

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER MICHELINE →

Ik ben Mich’ke en werk 14 jaar (of ben een vaste waarde) bij Red als receptioniste/kapster. Met mijn jaren kennis en ervaring kan ik u advies op maat geven en naar wens een afspraak maken bij uw kapster die op zich gespecialiseerd is in een bepaalde style en/of kleurtechniek/bewerking. In mijn vrij tijd ben ik een echte levensgenieter samen met mijn trouwe hond Balou. Ik hou van lekker gaan eten, een terrasje en af en toe een reisje. My goal is for you to leave our salon white a smile on your face.

Maak een afspraak
MARIJKE

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER MARIJKE →

Hallo, ik ben Marijke. Al meer dan 12 jaar in het kappersvak. Een allround kapster van pixie korte tot moderne, lange kapsels. Kleur, balayage én highlights doe ik ook graag. Ik school me steeds ook bij waardoor ik deze opleidingen al niet meer op 2 handen kan tellen. In mijn vrije tijd ga ik graag een aperitiefje drinken met vriendinnen, en eens uitwaaien aan de Belgische kust.

Maak een afspraak
SALLY

Stylist//Colorist

MEER OVER SALLY →

Hi, ik ben Sally, een allround kapster kan ik mezelf wel zeker noemen. Om te beginnen kan er zonder koffie niet gewerkt worden! 😃 Het liefst heb ik de hele dag een verfborstel in de hand. Ombré’s, lokken, rootsmudges, full bleach, flashy kleurtjes of gewoon een uitgroei kleurtje, daar maak je mij gelukkig mee. Al doe ik ook supergraag een trendy herensnit. Scumbag’s met een fijne lijn erin,ja!! Daar heb ik zeker een plekje voor. Ook kindjes zijn in mijn stoel altijd welkom, met een leuke babbel en een zachte hand vind ik het zeker fijn om ook jonge vaste klantjes te hebben. Dames snit en brushing, al ben ik best een hele fijne puntjes knipper. In mijn stoel zal je haar nooit te kort zijn! Naast mijn liefde voor haren heb ik ook heel veel liefde voor dans en muziek. Na het werk ben ik dan ook fulltime bezig met mijn 2 vzw’s van dans, zang en muziek. Ik coach en organiseer daar allerlei projecten rond. Mijn hart heb ik verloren in Turkije, dat is dan ook altijd mijn vakantiebestemming nummer 1. En als er dan nog even wat vrije tijd kan ontstaan: mijn vriendinnen, een flesje wijn en een hele boel leuke verhalen.

Maak een afspraak
HANANE

Stylist//Colorist

MEER OVER HANANE →

Mooie kapsels maken en terwijl een fijne babbel met mijn klanten, dat is voor mij de beste combinatie! Snit is mijn absolute favoriet, traditionele draagbare kapsels mijn ding.

Maak een afspraak
NATACHA LOPEZ

Stylist//Colorist

Maak een afspraak
NICOLETTA

Stylist//Colorist

MEER OVER NICOLETTA →

Hoi, Mijn Naam is Nicoletta. Ik ben opgegroeid in een gezin met zes kinderen, waar veel helpen en hard werken mij van jongs af aan aangeleerd werd. Ik heb er altijd al van gedroomd om in een kapsalon te werken. Op mijn 15 jaar is mijn avontuur als kapster reeds van start gegaan. Ik volgde deeltijds een opleiding op school, en kon kennis maken met de praktijk van het vak in het kapsalon. Hierdoor heb ik mezelf snel kunnen ontplooien tot de kapster die ik vandaag ben. Mijn werk is mijn passie geworden. Ik hou er van om mensen hun haar te transformeren tijdens een aangenaam gesprek, waardoor ze achteraf gelukkig kunnen vertrekken met een mooi eindresultaat. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af, en hou ik er van om me actief bezig te houden. Ook hou ik me graag bezig met social media en de laatste nieuwe fashion.

Maak een afspraak
Wat onze klanten vertellen?

“Je maakt er best een afspraak want het is er altijd druk en zo kan je ook altijd voor dezelfde kapster kiezen. Het is een tof kappersteam en je bent er altijd welkom. Ze luisteren altijd naar wat je wil en geven je zelf nog wat suggesties. Ik ging er op aanraden van een buurvrouw en ga er ondertussen al 3 jaar en nog steeds tevreden.”

– Sophie Pelgroms

The music will make you feel Good, the hairdresser will make you look perfect!! 😍😍😍

– Melissa

“Geweldig advies en goede kapster ! Tot snel 👍”

– Els Leysen

“Alles van aankomst tot vertrek. Heel klantvriendelijk, mensen die hun vak kennen! Een aanrader om met een zalig gevoel naar huis te gaan.”

– Angelique Kik

“Altijd goed gesoigneerd en mooi geknipt!💇 Met oog voor detail en een koffietje ☕ en leuke babbel Je kan achter je favoriete kapster vragen, maar best wel een afspraak maken! Altijd net dat tikkeltje meer verfijnd”🔥💯

– Yana Rocchi

“Ik ben heel blij dat ik eindelijk een kapper heb gevonden die heel mooie balayages doet . Heel goede service & fantastische resultaten. Zeker een aanrader 😀

– Fien Grootjans

JOIN OUR TEAM
VACATURES
JOIN OUR TEAM
BEKIJK VACATURES