Contact

Mevr. Natacha Mannetstatter

Wijnegem Shopping Center
Uitgang 13

T 03 354 02 65
wijnegem@red-stylists.be

 

RED kapsalon …. De ultieme verwennerij

Wil je jouw shoppinguitje combineren met een prachtig kapsel? Dat kan! Natacha Mannetstätter en haar 9 teamleden zijn al jaren een vast waarde in het Wijnegem Shopping center – Antwerpen. Dankzij hun intensieve opvolging van de nieuwste haartrends, ook internationaal in onder meer de VS en de UK, zijn ze uitgegroeid tot de experten in haarkleuren, balayage, ombre en andere kleurentrends. Heb je nood aan inspiratie voor je haarkleur? Volg dan zeker onze sociale mediakanalen voor inspiratie, nieuwtjes en zelfs tips voor thuis.

Hier kan je dan ook – naast de hairshop met een ruim aanbod kwalitatieve haarproducten – altijd terecht voor een professionele kleurenanalyse, waarmee we samen uitzoeken welke kleur perfect bij jou past. Achteraf krijg je zelfs je persoonlijke kleurenpaspoort mee naar huis.

Red Wijnegem knipt zowel dames als heren. Dankzij ons team van 9 kappers kan je hier zowel met als zonder afspraak terecht. Al raden we je wel aan om vooraf online een afspraak te maken. Zo bespaar je immers tijd en word je kappersbezoek nog aangenamer!

Tip: ons kapsalon is open op maandag … en op koopzondagen.

Openingsuren

Maandag9u - 20u
Dinsdag9u - 20u
Woensdag9u - 20u
Donderdag9u - 20u
Vrijdag9u - 21u
Zaterdag9u - 20u

Ook zonder afspraak.

Mededeling

Koopzondagen: 10u00 – 19u00

Zin om bij ons te werken?

Bekijk vacatures