Kapsalon Red in hartje Gent!

Kom heerlijk tot rust in een uniek interieur met een zalige sfeer en overvloedig natuurlijk licht. Combineer een bezoek aan ons Red kapsalon Gent Zuid naast het prachtige Capitool met dagje shoppen.

Interieur Kapsalon Red Gent

Over het salon

Kapsalon Red aan ‘t Zuid in Gent, naast het Capitool, is specialist in haarkleuren. Balayage, ombré, dip dye, sombré, highlights of sunkissed? Onze kappers in Gent hebben elke trend of techniek in de vingers! We knippen een kapsel dat je gelaat van zijn mooiste kant toont en creëren een haarkleur die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Kom langs in ons kapsalon in Gent en ervaar zelf de leuke sfeer ins ons team van stylisten. Van wens naar realisatie. Dat is wat we beloven. En geniet van ons uitgebreid koffiemenu terwijl je geniet van jouw me-time.

Kapper Red in actie aan de wastafel
Kapper Red samen met klant
Een heerlijke hoogdmassage kapsalon Red in Gent
Sfeerbeeld kapsalon Red in Gent
Interieur van kapsalon Red in Gent
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Realisaties

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren en getalenteerde kappers in ons Red kapsalon Gent. Swipe en ontdek hun talenten en creaties. Of je nu droomt van subtiele highlights, een complete haarkleurverandering of iets uniek creatiefs, we gebruiken de nieuwste kleurtechnieken om jouw visie tot leven te brengen.

Carmel melt Foilage door kapper Red in Gent
# Caramel Foilage
Ombré in combinatie met licht faceframing door kapper Red in Gent
# Faceframed Ombré
Koper gekleurd Mullet kapsel
# Deep Copper Wolfcut
Kort blond pixie kapsel in combinatie met highlights
# Bixie Blond Inspired Highlights
Cool Blonde Higlights met zachte onderhoudsvriendelijke overgang
# Blended Cool Blond Highlights
Metal Silver highlights door kapper Red Gent
# Silver Inspired Highlights
# Brown Caramel Ombré
# Copper Touched Highlight
# highlights - cool blond

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Wat zeggen onze Red Gent klanten

Onze klanten zijn zo blij met hun kapsel en haarkleur, dat ze er graag honderduit over vertellen.  
Lees meer over wat de bezoekers van dit kapsalon in Gent neerpennen.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

Heel vriendelijk onthaal, waarna ik in de watten werd gelegd! Ik koos voor balayage en knippen. Zeer comfortabele en aangename ervaring. Het resultaat was navenant, ik ben zeer tevreden. Bedankt Emma en tot de volgende keer!

Anna V.

“Leen is echt echt perfect ! Ze weet waarover ze spreekt en legt uit wat beter is wanneer je iets wil in uw haar, of wat je juist moet vermijden. Echt niet twijfelen!”

Alice D.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

En natuurlijk, ons team...

Lieve uit kapsalon Red Gent
Lieve
Salon manager / Expert colorist
Hey, ik ben Lieve, al meer dan 30 jaar kapster en ik hou er nog steeds van! Niets maakt me gelukkiger dan de grote glimlachen van mijn tevreden klanten. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met mijn collega's. Maar als ik niet in het salon ben, vind je me op mijn motor. Lange tochten met vrienden en lekker uit eten gaan, daar geniet ik echt van. Mijn passie voor het kappersvak is even groot als mijn liefde voor het leven buiten het salon!
Kapper Karlijn uit kapsalon Red Gent
Karlijn
Stylist
Ik ben Karlijn, en na 8 jaar in het kappersvak geniet ik nog steeds van elke dag. Ik leer constant nieuwe mensen kennen en ontdek steeds meer kappersgeheimen. Als ik niet met mijn schaar bezig ben, oefen ik op mijn saxofoon. En ja, ik zing graag onder de douche. Dat maakt me gewoon blij!
Kapper Emma uit kapsalon Red Gent
Emma
Stylist / Colorist
Ik ben opgegroeid tussen de kappersstoelen en kreeg de microbe dus al vroeg te pakken. Kapster zijn is een passie en mensen blij maken geeft mij de grootste voldoening. Ik ben een spontane, goedlachse Gentse die graag met vrienden op stap gaat.
Kapper Leen uit kapsalon Red Gent
Leen
Stylist / Colorist
Hello, ik ben Leen, en mijn kappershart klopt nog steeds voor snitten en krullen. Krullen knippen is echt mijn ding. In mijn vrije tijd verwen ik mijn bulldog Kyra met wandelingen en knuffels. Je vindt me in het salon op maandag en dinsdag, klaar om jouw haren te verwennen!
Norah
Student Stylist / Colorist
Norah, 18 jaar, is een gepassioneerde student kapster in haar laatste jaar. Geïnspireerd door haar mama, ook een kapster, houdt ze van mensen mooi maken. Buiten het werk geniet Norah van uitgaan met vriendinnen en blijft ze graag fit door fitness. Haar doel? Elke klant laten stralen. Wij zijn blij met Norah in ons Red team.

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.
In het kapsalon Gent centrum van Red willen we dat jij je goed voelt.

Stel ons meteen je vraag via WhatsApp

Stuur een berichtje
AFSPRAAK MAKEN