Kapsalon Red in Ninove!

Welkom bij RED Ninove, dé professionele kapsalon in het centrum. Hier luisteren we écht naar jou. Ontdek onze expertise in haarkleuring en kom langs met of zonder afspraak. NU terug open op MAANDAG.

Over het salon

Sophie en haar team verwelkomen jullie in hun professionele RED kapsalon in het centrum van Ninove.Hier wordt er nog echt naar jou geluisterd. Het beste bewijs? Teamleader Sophie is naast haar kappersactiviteit ook gemeenteraadslid geworden om de mensen ook buiten het kapsalon te kunnen helpen.Die warme, menselijke sfeer voel je van zodra je binnenstapt. RED Ninove is dé expert in haarkleuringen . Balayage, highlights, ombre, kleuren van grijs haar? Hier ben je altijd zeker van een prachtig resultaat.
Van wens naar realisatie.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Realisaties

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren en getalenteerde Red Stylists in ons kapsalon in Ninove. Swipe en ontdek hun talenten en creaties.

# Blonds Ombré
# Lob & Caramel Highlights
# Wavy Balayage
# Ombré Turning Heads
# 2 Shades Undercut
# Ice Cool Blond Highlights
# Sister Love
# Subtil Copper Highlights
# Copper Mix Balayage
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Wat zeggen onze Red Ninove klanten

Onze klanten zijn zo blij met hun kapsel en haarkleur, dat ze er graag honderduit over vertellen.

Lees hun ervaringen hier en kom het vooral ook zelf ontdekken.

Altijd dik in orde. Vriendelijk personeel.  ben altijd zeer blij met de werking van men haar, hoe het gedaan is. zeker een aanrader voor iedereen.

Stephanie M.

Eerste keer geweest voor te kleuren en zeer tevreden!! Zeker een aanrader voor kleuren! 😍

Enya S.

Vandaag met men haar geweest en super tevreden van. Ons Naomi is een top meid prachtig gekleurd en heel mooi geknipt 👌👍 super vriendelijk werkvolk daar allemaal top mensen 👍

Cindy S.

Super professioneel team! Pluspunt, je kan ook je afspraak online maken! Leuke sfeer…altijd een me-time momentje 😍👍

Els V.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

En natuurlijk, ons team...

Sophie
Zaakvoeder / Expert colorist
Ik ben Sophie, en met trots kan ik zeggen dat ik na 30 jaar zowel als zaakvoerder als kapster mijn vak met hart en ziel uitvoer. Het naar buiten zien gaan van mensen met een grote glimlach is voor mij de kers op de taart. Ik ben nog steeds heel leergierig, en ben ik altijd bezig met iets nieuws, zoals cursussen haartooi en mijn diploma psychologie. Spaans is het volgende op mijn lijst! In mijn vrije tijd geniet ik van de zon, tapas en een glas rode wijn.
Melissa
Stylist / Expert colorist
Hey, ik ben Melissa, geboren en getogen in Ninove. Al 10 jaar voer ik mijn job uit met hart en ziel voor alle klantjes. Ik laat me graag gaan op korte moderne kapsels en leef mijn creativiteit uit op kleuringen en ombrés. In mijn vrije tijd ben ik graag in de fitness, en in het weekend ben ik zeer sociaal met mijn vriendenkring.
Phaedra
Stylist / Colorist
Hallo ik ben Phaedra en kom uit Geraardsbergen, en ik ben al 4 jaar gepassioneerd kapster. Het stralend maken van klanten vult me met vreugde! Opsteekkapsels zijn mijn specialiteit, en ik hou ook van het werken met kleuringen en lokken. In mijn vrije tijd vind je me vaak gezellig op een terrasje, genietend van een drankje en een hapje. Mijn liefde voor dit vak zie je terug in elk kapsel dat ik creëer.
Leen
Kapper/colorist
Mijn hart maakt nog altijd een sprongetje telkens ik mensen met een goed gevoel naar buiten zie gaan. Al word ik ook gelukkig van een wandeling in de natuur, een rondje te gaan lopen of me even terug te trekken in mijn 'zenkamer'.
Naomi
Stylist / Expert colorist
Ik ben Naomi, en ik hou ervan mensen mooi te maken. Werken met kleuren is mijn grootste passie, en ombre is echt mijn specialiteit geworden. Ik hou van plezier maken en bouw graag een goede band op met mijn klanten. In mijn vrije tijd ben ik fulltime mama, en ik geniet met mijn gezin van alle kleine dingen in het leven. Uitstapjes maken met mijn gezin is mijn ding. Ik ben een echt familiemens.

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Contacteer ons

Stel ons meteen je vraag via WhatsApp

Stuur een berichtje
AFSPRAAK MAKEN