Onze tarieven

In onze Red kapsalons luisteren we naar jouw wensen voor je kapsel of haarkleur en bieden we een ontspannen 'me-time' ervaring. Afhankelijk van je Red salon kunnen prijzen licht afwijken.

Snit & Styling

Brushing - 30 min

39

Klassieke stevige brushing met borstel, je kapsel stylen met de stijltang, of glamoureuze lokken met de krultang. Afgewerkt met de aangepaste stylingproducten.

Brushing (Lang haar) - 45 min

53

Klassieke stevige brushing met borstel, je kapsel stylen met de stijltang, of glamoureuze lokken met de krultang. Afgewerkt met de aangepaste stylingproducten.

Snit - Handstyling - 30 min

54

Je bent eerder het sportieve type en spendeert 's morgens niet graag veel tijd in de badkamer om je haar te stylen, dan is de snit-handstyling echt iets voor jou. Wij creëeren een makkelijk te onderhouden snit waarvoor geen haarborstel nodig is. Hoogstens een paar handige vingers.

Snit - Handstyling (Lang haar) - 40 min

64

Je bent eerder het sportieve type en spendeert 's morgens niet graag veel tijd in de badkamer om je haar te stylen, dan is de snit-handstyling echt iets voor jou. Wij creëeren een makkelijk te onderhouden snit waarvoor geen haarborstel nodig is. Hoogstens een paar handige vingers.

Snit - Brushing - 50 min

64

Combinatie van een snit aangepast aan uw gelaatsvormen in combinatie met bovenstaande brushing. Vraag uw kapper ook naar tips om thuis uw haar in model te houden.

Snit - Brushing  (Lang haar) - 60 min

78

Combinatie van een snit aangepast aan uw gelaatsvormen in combinatie met bovenstaande brushing. Vraag uw kapper ook naar tips om thuis uw haar in model te houden.

Kleuren

Kleur

53

Je haar in eenzelfde tint kleuren?  Als je één haarkleur wil, verkiezen wij liever twee tinten aan te gebruiken: een basis haarkleur en een extra tint om je haarkleur op te laten lichten, te verdonkeren of te verrijken.  Als je dat verkiest, kunnen we je ook ammoniakvrije haarkleuren aanbieden. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Balayage

v.a. 65

‘Balayage’ betekent letterlijk ‘Borstelen’ in het Frans. Het is een free hands techniek voor lokken, die de manier volgt waarop je haar van nature valt. Zo verkrijg je een bijzonder natuurlijke look van haarwortel tot haarpunt, met zachte contrasten die je makkelijk kan dragen. Bovendien vraagt deze haarkleurtechniek weinig onderhoud. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Highlights - Met folies

v.a. 75

‘Highlights’ zijn lichtere stroken die je haarlokken laten oplichten. Je kan highlights voor meerdere doeleinden gebruiken: voor een natuurlijke overgang van een donkere naar een lichte haarkleur zonder te bleachen, om de illusie van meer volume te creëren …Wij vertellen je graag hoeveel highlights, welke intensiteit en fijne of iets bredere, je best kiest in functie van het effect dat we samen wil bereiken. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Ombré

v.a. 92

Ombré is de geleidelijke overvloeiing van de ene kleurtint naar de andere. We houden je haar donkerder bij de wortel en maken het geleidelijk lichter naar de punten toe. De omgekeerde richting heet ‘sombré’. Meestal passen we het toe op langer haar, omdat dit meer ruimte biedt voor een geleidelijke overgang. Al bestaan er intussen ook veel mooie voorbeelden van ombré op korter haar. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Sunkissed

v.a. 52

Wil je je haarkleur een natuurlijk zomers effect geven? Dan raden we je ‘sunkissed’ aan. Dit zijn heel fijne, subtiele highlights, ook wel babylights genoemd, bovenop je hoofd en rond je gezicht. Daardoor lijkt het alsof je haar is opgelicht door de zon. Een ideale keuze voor jonge dames die hun haar voor het eerst kleuren. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Faceframing

v.a. 52

Faceframing highlights benadrukken jouw meest aantrekkelijke kenmerken met specifiek geplaatste waves en zorgvuldig geselecteerde kleurmarkeringen die aangeven waar de blik naartoe getrokken moet worden. Onze ervaren stylisten kunnen je helpen beslissen waar je best nadruk op kan leggen in je gezicht, en helpen je vervolgens om dit subtiel te bereiken. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Chroma-ID

v.a. 32

Maak kennis met Chroma-ID, het eerste volledig personaliseerbare kleuringssysteem waarmee je kleuren naar hartenlust kunt mixen en matchen! Chroma-ID maakt 100% kleurvermenging mogelijk, waardoor je met de hulp van onze kleurexperts oneindige kleur- schakeringen kunt creëren. Ideaal dus om volop te experimenteren met je haarkleur. Bovendien blijft Chroma-ID tot 15 wasbeurten lang behouden. - v.a. staat voor de mogelijkheid dat wij extra tijd en producten dienen te gebruiken.

Dip & Dye

v.a. 72

In tegenstelling tot klassieke haarkleuringen laten dip dye's je toe om uit te pakken met een nieuwe haarkleur terwijl je jouw haarwortel intact houdt. Als dip dye's correct worden uitgevoerd, creëren ze prachtige overgangen en vooral boeiende kleurcontrasten waar je nooit op uitgekeken raakt!

Toner - Colorblend

33

Toners verwijderen de tinten uit je haarkleur die je niet wil. Onze haarkleurexperts kunnen koperen, oranje of gouden highlights perfect verzachten met de juist gekozen toner. Zijn het eerder meerkleurige blonde lokken waar je vanaf wil? Ook dan kan de juiste toner de kleuren blenden.

Blond

Gelieve het salon te contacteren voor prijsopmaak

Het heeft geen zin om eromheen te draaien: als je van bruin naar blond haar wil, zal je geduld aan de dag moeten leggen. Om als brunette blond te worden, moet je je haar geleidelijk en gedurende meerdere bezoeken aan je kapper bleachen. Probeer je enkele stappen over te slaan, dan zal je haar volledig uitdrogen en breken. Daarom geven de RED kapper je altijd persoonlijk advies op maat, zodat alles tot een goed en vooral prachtig einde komt.

Kleurcorrectie

Gelieve het salon te contacteren voor prijsopmaak

Niet tevreden over je huidige haarkleur? Vraag dan advies aan onze haarkleurexperts. Zij kunnen het exacte probleem identificeren en je de beste oplossing voorstellen om je haarkleur te herstellen, te verwijderen of te neutraliseren. Meestal maken ze hiervoor gebruiker van toners en paarse shampoo. We houden steeds rekening met de gezondheid van je haar. Dat is het allerbelangrijkste.

Man

Snit + shampoo

38

Herensnit met kam en schaar, inclusief een verzorgende shampoo, een deugddoende hoofdmassage én stylingproducten volgens kapsel.

Tondeuze

19

Je wil graag een fris en verzorgd kapsel én het kan makkelijk met een tondeuze. It is all in the name.