Kapsalon Red in Asse!

Red is een gevestigde waarde in Asse en omstreken. Sandrine, Nargiz en Rima staan altijd klaar om jou blij te maken met je kapsel.

Over het salon

Kapsalon Red Asse, het toonaangevende kapsalon in Asse, wordt geleid door Sandrine samen met Nargiz en Rimma. Ze luisteren oprecht naar klanten en streven ernaar een kapsel te creëren dat echt bij je past. Met hun deskundige team garanderen ze korte wachttijden. Of je nu een dame of heer bent, je bent welkom. Afspraken zijn eenvoudig 24/7 online te boeken. Echte aandacht voor haarwensen in Asse!
In een ruimtelijk én sfeervol kader.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Realisaties

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren en getalenteerde Red Stylists in ons kapsalon in Asse. Swipe en ontdek hun talenten en creaties.

# Brown Balayage - Casual Styling
# Icy Blond Highlights - Lob
# Silver Colored Pixie
# Brown - Copper Wavy Balayage
# Fancy Green Ocean Color
# Girly Pony tail
# Peach Color - Lob Cut
# Balayage Melt Colors
# Copper Inspired Balayage
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Geef een onvergetelijke Red-ervaring cadeau

Verras je favoriete persoon met een cadeaubon van Kapsalon Red Asse!
Onze cadeaubonnen zijn geldig voor alle behandelingen en producten in onze salons.

Wat zeggen onze Red Asse klanten

Onze klanten zijn zo blij met hun kapsel en haarkleur, dat ze er graag honderduit over vertellen.

Lees hun ervaringen hier en kom het vooral ook zelf ontdekken.

Top ontvangst. Luisterend oor en het gekozen kapsel van mijn zoon perfect uitgevoerd door Rimma!

Sarah W.

Super vriendelijke, bekwame dames. Altijd tevreden van de kleuringen.Een afspraak boeken, gaat makkelijk en vlot.

Ine P.

Bijna 4 jaar vaste klant en ga altijd tevreden naar buiten. Professioneel advies, altijd vriendelijk en experts qua kleuring. Recent overgeschakeld van donker naar blond en zeer tevreden van het resultaat!

Sofie V.

Je word hier steeds zeer vriendelijk en correct geholpen! Met aandacht om te komen met je kinderen en dit lukt steeds heel goed om alles te combineren. We komen hier steeds met plezier terug!

Joeri D.K.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

En natuurlijk, ons team...

Sandrine
Zaakvoeder / Expert colorist
Ik ben Sandrine, 44 jaar, en verliefd op mijn vak én Carlos. Sinds mijn 16de wist ik dat kappen mij gelukkig ging maken, en dat gevoel blijft elke dag. Ik ben gepassioneerd over kleuren, balayage, ombre en het vinden van de perfecte snit. Leergierigheid kent voor mij geen grenzen in de 'hairdressers world'. Ik ben trots op mijn beroep, en ik vind het heerlijk om mijn kennis door te geven aan mijn jongere collega's. Als mijn klanten blij zijn, ben ik gelukkig.
Nargiz
Stylist / colorist
Hey, ik ben Nargiz, 37 jaar, en kapster sinds mijn 19de. Haarverzorging is altijd mijn passie geweest. Ik sta open voor nieuwe klanten, ontdekkingen, en streef ernaar om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Heb je vragen over je haar of welke stijl je wilt? Ik ben er voor je. Ik vind het heerlijk om creatief te zijn met kleuren en kapsels, en ik leer van elke klant iets nieuws. Ik raak nooit moe van mijn werk en geniet van de interactie met mensen.
Rimma
Stylist / colorist
Hallo, ik ben Rimma, 22 jaar, en al 3 jaar lid van de Red familie. Ik heb niet alleen een luisterend oor voor je problemen, maar ook voor je haaradvies! Ik houd ervan om je haar goed te verzorgen voor meer glans en om het in model te brengen. Naast mijn werk ben ik ook dol op make-up. Ik vind dit belangrijk omdat het laat zien hoe je kapsel en haarkleur bij je passen en hoe mooi het werkelijk is!
Emma
Kapper/colorist
Ik ben opgegroeid tussen de kappersstoelen en kreeg de microbe dus al vroeg te pakken. Kapster zijn is een passie en mensen blij maken geeft mij de grootste voldoening. Ik ben een spontane, goedlachse Gentse die graag met vrienden op stap gaat.
Leen
Kapper/colorist
Mijn hart maakt nog altijd een sprongetje telkens ik mensen met een goed gevoel naar buiten zie gaan. Al word ik ook gelukkig van een wandeling in de natuur, een rondje te gaan lopen of me even terug te trekken in mijn 'zenkamer'.

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Contacteer ons

Stel ons meteen je vraag via WhatsApp

Stuur jouw berichtje
JE AFSPRAAK MAKEN