Kapsalon Red in Oudenaarde!

RED Oudenaarde is de specialist bij uitstek in haarkleuren, balayage, ombré, kleurentrends. Red kleurt ook ammoniavrij! Probeer zeker ons interactief kapselboek uit zodat je altijd exact het kapsel van je dromen krijgt. Hier werkt men met gereputeerde merken als Kérastase, Morrocan Oil en Schwarzkopf Professional.

Over het salon

Kapsalon RED Oudenaarde is de specialist bij uitstek in haarkleuren, balayage, ombré, kleurentrends. Red kleurt ook ammoniavrij! Probeer zeker ons interactief kapselboek uit zodat je altijd exact het kapsel van je dromen krijgt. Hier werkt men met gereputeerde merken als Kérastase, Morrocan Oil en Schwarzkopf Professional. Van wens naar realisatie.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Realisaties

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren en getalenteerde Red Stylists in ons kapsalon in Oudenaarde. Swipe en ontdek hun talenten en creaties.

Cool Blonde highlights door kapsalon Red
# Warm Blond Balayage
# Iced Silver
# Blond Shaded Highlights
# Aubern Balayage
# Dark Grey Highlights
# Highlights - Blond
# Fury Copper Balayage
# Ombré
# Dark Wolfcut
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Wat zeggen onze Red Oudenaarde klanten

Onze klanten zijn zo blij met hun kapsel en haarkleur, dat ze er graag honderduit over vertellen.

Lees hun ervaringen hier en kom het vooral ook zelf ontdekken.

Eindelijk een kapsalon gevonden waar ik het volle vertrouwen in heb! Super blij met mijn kapsel, geweldige kleur, eerlijk advies en het is nog eens gezellig ook! Petra en Evy, jullie zijn toppers.

Chloë H.

Een topzaak topdames en een resultaat om u tegen te zeggen en topadvies. Zo kan ik even doorgaan.. Ik ben ongelooflijk blij!

Valerie D.

Helemaal verliefd op m'n nieuw kapsel! Een dikke merci aan het topteam van Red by Hair and Colors!

Emily S.

Uiterst tevreden met het resultaat! Super vriendelijk en vakkundig personeel.

Lynn D.B.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

En natuurlijk, ons team...

Petra
Salon manager / Expert colorist
Hallo, ik ben Petra, en ik geniet van niets meer dan samen met mijn team de nieuwste trends in snit, kleur, en lokken aan te leren en toe te passen. Mijn vak is mijn passie, en elke dag is een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd verdeel ik mijn aandacht tussen mijn zoon Pieter en mijn vrienden. Het evenwicht tussen werk en privé is belangrijk voor mij, en ik haal energie uit de banden die ik met de mensen om me heen heb.
Brenda
Stylist / Expert colorist
Creativiteit is mijn drijfveer, en ik ben Brenda, gepassioneerd over kleur, lokken, ombre, brushing en snit-brushing. Ik hou ervan om klanten blij en mooi te maken. Maar ik ben niet alleen creatief in het salon; ik bak graag lekkere taarten en brei in mijn vrije tijd. En ik deel de geheimen van mijn hobby's graag met mijn klanten als ze interesse hebben. Het is een vreugde om mijn passies te combineren en een positieve impact op de mensen om me heen te hebben.
Karen
Stylist / Expert colorist
Hey, ik ben Karen, gespecialiseerd in klassieke balayages, en ik mag ook met trots zeggen dat ik een jarenlange Kérastase-experte ben. Mijn 'stevige' brushings zijn waar ik om bekend sta. Buiten het salon hou ik van romans lezen, muziek luisteren, films en series kijken, en tussendoor maak ik graag een flinke wandeling. De combinatie van mijn werk en hobbies geeft me een vervuld en gebalanceerd leven.
Deborah
Stylist / Expert colorist
Hello, Ik ben Deborah, en ik hou ervan om snitten te doen waarbij ik een volledig andere coupe kan knippen. Als je zin hebt in iets totaal anders, ben je bij mij aan het juiste adres. Kapper zijn is mijn droomjob, en ik geniet er elke dag van. Mijn vrije tijd? Ik besteed het graag aan mijn twee kinderen en mijn leuke vriendinnen. Het familieleven is een grote bron van vreugde voor mij, en het voedt mijn inspiratie in het salon.
Marjam
Stylist
Ik ben Marjam en ik kom uit Nederland. Mijn passie is zo persoonlijk mogelijk de kleuren te adviseren bij klanten. Ombré technieken met de aangepaste snitten, knippen van natuurlijk krullend haar, dat zijn echt mijn passies. Buiten het kapsalon ben ik ook make-up artieste en kick-boxer.
Zygia
Student Stylist / Colorist
Hoi. Ik ben Zygia, een 19-jarige kapster met een passie voor tekenen. Ik geniet ervan om mensen mooi te maken in het kapsalon en in mijn vrije tijd breng ik graag mijn creativiteit tot uiting door tekeningen te maken.

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Contacteer ons

Stel ons meteen je vraag via WhatsApp

Stuur jouw berichtje
JE AFSPRAAK MAKEN