Ontdek de gemakken van Kapsalon RED Oudenaarde - uw kapper in de buurt!

Welkom bij Kapsalon RED in Oudenaarde, waar we de perfecte balans hebben gevonden tussen spontaniteit en planning. Als u op zoek bent naar een 'kapper zonder afspraak in Oudenaarde', bent u bij ons aan het juiste adres! We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden we u zowel de flexibiliteit van binnenlopen zonder afspraak als de efficiëntie van het snel vastleggen van een tijdstip.

Ontdek de gemakken van Kapsalon RED Oudenaarde - uw kapper in de buurt!

Waarom een afspraak maken bij uw kapper in Oudenaarde?

U kent het wel: spontaan beslissen om naar de kapper te gaan en dan eindeloos wachten. Bij Kapsalon RED in Oudenaarde waarderen we uw tijd. Wij maken er een selling-point van dat we u op korte termijn een afspraak kunnen bieden. Waarom zou u uw kostbare tijd besteden aan wachten, als u met een simpele klik of telefoontje direct aan de beurt kunt zijn?

Cool Blonde highlights door kapsalon Red
# Warm Blond Balayage
# Iced Silver
# Blond Shaded Highlights
# Aubern Balayage
# Dark Grey Highlights
# Highlights - Blond
# Fury Copper Balayage
# Ombré
# Dark Wolfcut
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Online afspraak maken – snel en eenvoudig

Het is een kleine moeite met grote tijdsbesparing. Via ons gebruiksvriendelijke online boekingssysteem kunt u snel zien welke tijdstippen beschikbaar zijn. Kies de tijd die u het beste uitkomt en bevestig uw afspraak binnen enkele seconden.

Maak nu uw afspraak online!

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

Toch liever telefonisch? Geen probleem!

Wilt u liever persoonlijk contact of heeft u specifieke wensen? Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen. Een telefoontje en u bent verzekerd van een plekje, zonder onnodig wachten.
Bel ons

Flexibiliteit en comfort bij Kapsalon RED in Oudenaarde

Bij Kapsalon RED in Oudenaarde combineren we flexibiliteit met comfort. U kunt nog steeds binnenlopen zonder afspraak, maar waarom zou u de kans laten liggen om uw bezoek efficiënter te plannen? Kies voor een geplande afspraak en besteed de gewonnen tijd aan leukere dingen!

Uw tijd is waardevol – besteed het slim bij Kapsalon RED in Oudenaarde

Wacht niet langer en ervaar de voordelen van een gepland bezoek bij Kapsalon RED in Oudenaarde. Of u nu kiest voor een online afspraak of een snelle bel, wij staan klaar om u de beste haarverzorging te bieden met minimale wachttijd.

Plan nu uw bezoek en geniet van meer vrije tijd!

Maak nu uw afspraak online!
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.
Contacteer ons
AFSPRAAK MAKEN