Waarom de bruine balayage hot is?

Sep 3, 2023
2 min

De bruine balayage is dit voorjaar helemaal hot! Het is de perfecte kleurtechniek voor wie een subtiele verandering wil zonder je haar volledig te kleuren. Maar waarom is deze trend zo populair?

Ten eerste biedt de bruine balayage een natuurlijke uitstraling. In plaats van een massieve haarkleur, creëert de balayage een subtiele overgang van licht naar donker, waardoor het haar er zonovergoten en gezond uitziet. Dit is vooral populair omdat het past bij de natuurlijke uitstraling die veel vrouwen proberen te behouden.

Ten tweede is het onderhoudsvriendelijk. De bruine balayage vereist minder onderhoud dan andere haarkleurtechnieken, omdat de uitgroei minder opvalt. Hierdoor hoef je minder vaak naar de kapper te gaan en bespaar je tijd en geld.

"Dit is vooral populair omdat het past bij de natuurlijke uitstraling die veel vrouwen proberen te behouden."

Ten derde is de bruine balayage zeer veelzijdig. Het past bij alle haartypes en haarkleuren, van donkerbruin tot blond. Dit betekent dat het voor veel mensen een goede optie is om uit te proberen. 

Hoe krijg je de perfecte bruine balayage?

Het is belangrijk om te onthouden dat de balayagetechniek verschilt van traditionele haarkleuring. Het omvat het handmatig aanbrengen van de kleur om een natuurlijk ogende overgang te creëren. Om een succesvolle balayage te krijgen, is het belangrijk om een kapper te vinden die deze techniek goed beheerst. Onze Red coloristen kunnen je zeker helpen. Door de vele opleidingen zijn wij mee met de kleurentrends én kleurtechnieken.

Tot slot is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken om je balayage te onderhouden. Gebruik shampoo en conditioner speciaal ontworpen voor gekleurd haar en vermijd hitte-stylingtools die je haar kunnen beschadigen. Met de juiste zorg kan je bruine balayage maandenlang mooi blijven! Tijdens een kleursessie van je haar, geven wij bij kapsalon Red de juiste info en tips die 

In het kort: de bruine balayage is populair vanwege de natuurlijke look, het onderhoudsgemak en de veelzijdigheid. Zorg ervoor dat je de techniek goed begrijpt en de juiste kapper vindt, en gebruik de juiste producten om je haar mooi te houden. Zo kan ook jij genieten van deze trendy haarkleurtechniek!

Wil je graag een afspraak maken voor jouw balayage of een andere kleurtechniek?
Heb je nog een vraag?
Stuur een berichtje

Deze wil je niet meer missen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek de laatste tips om jouw haar te doen stralen

Je bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Laatste artikelen