Skip to main content
ASSE
ASSE

RED kapsalon in Asse …. jouw kleurexpert

Red is een gevestigde waarde in Asse en omstreken. Sandrine, Nargiz en Rima staan altijd klaar om jou blij te maken met je kapsel.

Hier wordt er immers nog écht naar je geluisterd. Naar je haarwensen, maar ook naar je dagelijkse avonturen. We maken tijd om jou beter te leren kennen. Want alleen zo komen we tot een kapsel dat écht bij jou past.

Red Asse knipt zowel dames als heren. Dankzij ons team van 3 kappers zijn er géén lange wachttijden voor je afspraak. Een afspraak maken kan je makkelijk online 24u/24u en 7d/7d.

Wist je dat je hier altijd terecht kan voor een professionele kleurenanalyse. Red Asse kleurt ook ammoniavrij en werkt met de topproductenlijn voor blond, BLONDME. Tevens hebben we een nieuw gamma haarverzorgingsproducten voor jullie, geheel vegan, ‘Authentic Beauty Concepts’. We kijken er al naar uit je te verwelkomen!

‘We color your personality’

Maak een afspraak
Contact info

Mevr. Sandrine De Weghe

ASSE
Steenweg 33
1730 Asse

T 02 452 33 75
asse@red-stylists.be

Openingsuren
Maandaggesloten
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 18u
Vrijdag8u30 - 18u
Zaterdag8u30 - 17u
Locatie
Team

Ontmoet ons RED team! Geen perfecte haarsnit of kleuring zonder onze stylists! Wist je dat je bij RED jouw kapper waar je een goed gevoel en een voorkeur voor hebt altijd krijgt toegewezen? Op die manier zorgen wij ervoor dat je in alle rust en vertrouwen kan genieten van jouw ‘me-time moment”. Vragen of advies nodig? Ons team staat graag voor je klaar.

SANDRINE 

Zaakvoerder//Expert Colorist

MEER OVER SANDRINE →

Ik ben Sandrine, 41 jaar en verliefd op mijn vak én Carlos. Sinds mijn 16de wist ik dat dit beroep mij gelukkig ging maken. En dat is nog zo alle dagen. Mijn passie is kleuren, balayage, ombre en een mooie snit die erbij past. Het blijft mij verbazen hoe leergierig ik ben en er zijn geen limieten in de ‘hairdressers world’. Ik ben fier dat ik kapper ben, voor mij het mooiste vak ter wereld. Ik vind het ook fijn om mijn kennis aan mijn jongere collega’s door te geven. Gewoon tof om hen te zien groeien in hun vak. Als mijn klanten blij zijn na hun knip of kleur, ben ik een gelukkige vrouw. En wat ik het allerleukste vind? Als klanten me vragen om samen voor iets helemaal anders te gaan. Samen op ‘kapselavontuur’, maar wel samen. Geen ‘doe maar’, maar together.

Maak een afspraak
NARGIZ

Stylist//Colorist

MEER OVER NARGIZ →

Hey, ik ben Nargiz en ik ben 37 jaar. Ik ben al kapster sins mijn 19. Dit is altijd al mijn passie geweest. Ik sta altijd open voor nieuwe klanten, nieuwe ontdekkingen, advies en ik probeer zo goed mogelijk te doen naar uw wens. Ik ben graag bezig met haar. Heb je vragen over je haar en welke stijl je wilt? Je kunt altijd bij mij terecht. Ik vind het aangenaam om creatief te zijn met kleuren en kapsels. Ik wordt nooit moe van mijn job en van elke klant leer ik iets nieuw. Ik werk graag met mensen en leer ze graag kennen.

Maak een afspraak
RIMMA

Stylist//Colorist

MEER OVER RIMMA →

Hallo, ik ben Rimma. Ik ben 22 jaar en ben al 3 jaar lid van de Red familie. Daarnaast heb ik ook een luisterend oor en help ik graag mensen, zowel met hun problemen als haaradvies! Ik ben ook heel graag bezig met hoe je uw haar goed kan verzorgen voor meer glans te creëren en in model tebrengen! naast mijn Job ben ik ook heel graag bezig met make-up. Ik vind dat ook heel belangrijk want zo zie je natuurlijk ook hoe je kapsel/haarkleur matcht met jezelf! En hoe mooi het werkelijk is!

Maak een afspraak
Wat onze klanten vertellen?

“Altijd blij naar huis!”

Kelly Schrader

“Perfectie bestaat niet, maar Sandrine en haar team komen toch wel in de buurt… ik ga er al jarenlang en dat zal niet snel veranderen. Je bent geen nummer; krijgt advies, tips, verwenningskes, een aangename babbel enz. en je gaat er buiten alsof je op vakantie bent geweest: batterijtjes volledig opgeladen, ontspannend gevoel en een tof kapsel! Doe zo verder: jullie zijn TOP!”

Ellen Van Eeckhoudt

Top, superkleur, superbrush, massage bij haren wassen, super, dank u wel Sandrine voor vandaag, vaste klant bij 😍

Evi Heymans

Ik ben ondertussen al een jaar trouwe klant, en steeds zeer tevreden! Allerbeste brushing, service en zeker het gezelligste salon! 👍

De Pauw Astrid

Een persoonlijke aanpak, een vriendelijk team, een luisterend oor en steeds een superleuk kapsel en het juiste advies. Ik keer altijd tevreden terug!

JOIN OUR TEAM
VACATURES
JOIN OUR TEAM
BEKIJK VACATURES