Skip to main content
NINOVE
NINOVE

RED kapsalon in Ninove …. jouw kleurexpert

Sophie en haar team verwelkomen jullie in hun professionele RED kapsalon in het centrum van Ninove.

Hier wordt er nog echt naar jou geluisterd. Het beste bewijs? Teamleader Sophie is naast haar kappersactiviteit ook gemeenteraadslid geworden om de mensen ook buiten het kapsalon te kunnen helpen.

Die warme, menselijke sfeer voel je van zodra je binnenstapt. RED Ninove is dé expert in haarkleuringen . Balayage, highlights, ombre, kleuren van grijs haar? Hier ben je altijd zeker van een prachtig resultaat.

Red Ninove knipt zowel dames als heren. Dankzij ons team kan je hier zowel met als zonder afspraak terecht. Al raden we je wel aan om vooraf online een afspraak te maken.

Maak een afspraak
Contact info

Mevr. Sophie Tiebergijn

NINOVE
Beverstraat 16
9400 Ninove

T 054 34 42 52
ninove@red-stylists.be

Openingsuren
Maandag9u - 16u
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 18u
Vrijdag8u30 - 18u
Zaterdag8u30 - 17u
Locatie
Team

Ontmoet ons RED team! Geen perfecte haarsnit of kleuring zonder onze stylists! Wist je dat je bij RED jouw kapper waar je een goed gevoel en een voorkeur voor hebt altijd krijgt toegewezen? Op die manier zorgen wij ervoor dat je in alle rust en vertrouwen kan genieten van jouw ‘me-time moment”. Vragen of advies nodig? Ons team staat graag voor je klaar.

SOPHIE 

Zaakvoerder//Expert Colorist

MEER OVER SOPHIE →

Met enige trots kan ik toch wel zeggen dat ik na 27j zowel als zaakvoerder & als kapster mijn vak met hart & ziel uitvoer. De mensen met grote glimlach naar buiten laten gaan is dan ook voor mij de kers op de taart. Zelf ben na al die tijd nog heel leergierig en ben ik steeds met iets nieuws bezig, cursussen haartooi, mijn diploma psychologie en wat nu nog op de lijst staat “Spaans”, olé! In mijn vrije tijd die nog rest kan ik enorm genieten van het zonnetje met tapas en een glaasje rode wijn.

Maak een afspraak
NAOMI

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER NAOMI →

Ik hou er van mensen mooi te maken. Werken met kleuren is mijn grootste passie, en ombre is écht wel een specialiteit van mij geworden. Ik maak heel graag plezier en hou ervan om een goede band op te bouwen met mijn klanten. In mijn vrije tijd ben ik full time mama. Met mijn gezin genieten van alle kleine dingen in het leven. Uitstappen doen met mijn gezin is waar ik van hou. Ik ben een familiemens.

Maak een afspraak
MELISSA

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER MELISSA →

Hey, ik ben Melissa. Geboren en getogen in Ninove. Al 10 jaar doe ik mijn job met hart en ziel voor alle klantjes. Het allerliefste laat ik mij graag gaan op korte moderne kapsels, leef ik mijn creativiteit graag uit op kleuringen en ombrés. In mijn vrije tijd leef ik mij graag uit in de fitness en ben ik in het weekend graag zeer sociaal met mijn vriendenkring.

Maak een afspraak
Wat onze klanten vertellen?

“Dit kapsalon is zeker aan te raden. Ze zijn super vriendelijk. Ze geven u zeer goede raad over welk kapsel u het beste zou staan of kleur. Je word er echt verwend ze nemen echt de tijd voor hun klanten. Niets is hen teveel. De kapsters zijn zeer goed in hun vak en weten waarmee ze bezig zijn. Ik ben zeer blij met mijn haar dat tot in de puntjes verzorgd werd door kapster Naomi.”

– Naomi De Dyn

“Altijd dik in orde. Vriendelijk personeel.  ben altijd zeer blij met de werking van men haar, hoe het gedaan is. zeker een aanrader voor iedereen.

– Stephanie Merckaert

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig 😍 naar buiten gestapt Een tof 👍, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over 💯😍”

–  Ellen

Eerste keer geweest voor te kleuren en zeer tevreden!! Zeker een aanrader voor kleuren! 😍

– Enya Segers

Vandaag met men haar geweest en super tevreden van. Ons Naomi is een top meid prachtig gekleurd en heel mooi geknipt 👌👍 super vriendelijk werkvolk daar allemaal top mensen 👍

– Cindy Scheerlinck

Eerste keer geweest en heel goede ervaring, ben content van Marleen!

– Ilse Haelterman

Super professioneel team! Pluspunt, je kan ook je afspraak online maken! Leuke sfeer…altijd een me-time momentje 😍👍

– Els Vandendriessche

Na al die jaren kom ik telkens tevreden buiten met een mooi kapsel, perfecte kleuring.

– Carine Meuleplas

JOIN OUR TEAM
VACATURES
JOIN OUR TEAM
BEKIJK VACATURES