OUDENAARDE
OUDENAARDE
kapsalon oudenaarde red

RED kapsalon in Oudenaarde… jouw kleurexpert

Pal in het centrum van Oudenaarde vind je dit geliefde RED Kapsalon. Petra Lamon is een ervaren gastvrouw die ervoor zorgt dat je nooit iets tekort komt.

Met haar uitgebreide kappersteam verwelkomt ze je in een aangenaam en sfeervol interieur. Geen twijfel mogelijk, hier kom je voor een totaalervaring!

RED Oudenaarde is de specialist bij uitstek in haarkleuren, balayage, ombre, kleurentrends. Red kleurt ook ammoniavrij! Probeer zeker ons interactief kapselboek uit zodat je altijd exact het kapsel van je dromen krijgt. Hier werkt men met gereputeerde merken als Kérastase, CHI ,Morrocan Oil en Schwarzkopf Blond Me.

Red Oudenaarde knipt zowel dames als heren. Op donderdag is er een laatavond service en kan je er terecht tot 20u.

Een afspraak maak je makkelijk online 24u/24u en 7d op 7d.

Maak een afspraak
Contact info

Mevr. Petra Lamon

OUDENAARDE
Nederstraat 53
9700 Oudenaarde

T 055 49 56 68
oudenaarde@red-stylists.be

Openingsuren
Maandag9u - 18u
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 20u
Vrijdag8u30 - 18u
Zaterdag8u30 - 17u
Locatie
Team

Ontmoet ons RED team! Geen perfecte haarsnit of kleuring zonder onze stylists! Wist je dat je bij RED jouw kapper waar je een goed gevoel en een voorkeur voor hebt altijd krijgt toegewezen? Op die manier zorgen wij ervoor dat je in alle rust en vertrouwen kan genieten van jouw ‘me-time moment”. Vragen of advies nodig? Ons team staat graag voor je klaar.

PETRA LAMON

Zaakvoerder//Expert Colorist

MEER OVER PETRA →

Als klein meisje droomde ik al vlug om kapster te worden en graag in mijn eigen stad een kapsalon te runnen. Op mijn elfde werkte ik al in een kapsalon, zo gebeten door de kappersmicrobe ben ik. Na zeven jaar kappersschool en in verschillende goede kapsalons te hebben gewerkt om ervaring op te doen heb ik de kans gekregen van Luc en Michel om zelfstandige te worden en mee Red op te richten en te runnen. Ik doe niets liever samen met mijn team de nieuwste trends over snit, kleur, lokken … aan te leren en deze toe te passen aan onze klanten. Wij verwelkomen jullie graag en helpen en adviseren dan ook graag op maat, want iedere klant is UNIEK. Mijn vrije tijd hou ik graag voor mijn zoon Pieter, te wandelen, fietsen. Maar liefst vertoef ik graag samen met vrienden om gezellig te praten en lekker te gaan eten.

Maak een afspraak
BRENDA

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER BRENDA →

Creatief bezig zijn met kleur, lokken, ombre, brushing, snit-brushing en dit in combinatie met het ontvangen van klanten om mensen mooi en blij te maken. Verder hou ik me creatief bezig met haken, breien en een lekkere taart bakken vind ik fantastisch. Bij het goeie weer eens gaan fietsen of wandelen is ook altijd eens leuk.

Maak een afspraak
EVY

Stylist//Colorist

MEER OVER EVY →

Hey, mijn naam is Evy. Al meer dan 10 jaar in de kapperswereld en er nog geen seconde spijt van gehad. Een allround kapster noem ik mezelf, van klassieke kapsels tot moderne, korte tot lange, stijl tot krullen en herensnitten. Al vind ik balayages wel het leukst. Ik school me ook steeds bij waardoor ik deze opleidingen al niet meer op mijn twee handen kan tellen. Een bezige bij noem ik mezelf. Naast het werken in het kapsalon kan je me ook vinden als docent in de klas. Mijn hobby’s zijn psychologische boeken lezen en tekenen en als de tijd het toelaat voorzie ik mezelf van een lekker stuk kaastaart. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Maak een afspraak
DEBORAH

Stylist// Expert Colorist

MEER OVER DEBORAH →

Ik ben graag creatief bezig. Ik doe het liefste snitten, waarbij ik een volledig andere coupe kan knippen, wat de klant wat toch wel wat spannend kan vinden, maar uiteindelijk toch positief verrast zijn met het eindresultaat. Zowel balayages en kleuren kunnen me inspireren om net dat tikkeltje meer te kunnen geven.  Dit is echt mijn droomjob en het maakt me altijd zo gelukkig als mensen zo blij en tevreden kunnen buitenkomen. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd, natuurlijk bezig zijn met mijn 2 kinderen, een aperitiefje gaan drinken met mijn vriendinnen en wat bijbabbelen.

Maak een afspraak
KAREN

Stylist//Expert Colorist

MEER OVER KAREN →

Hey, ik ben Karen, ik ben gespecialiseerd in klassieke balayages. Ben Kerastase-producten expert. Ik sta bekend voor mijn stevige brushings. Mijn hobby’s zijn lezen, vooral fantastische romans à la J.K Rowling, Stephenie Meyer, Christopher Paolini, muziek en films en series. Ik ga vaak wandelen in het bos en ik wandel ook graag aan zee in de herfst en winter. Voor de acteurs zijn er veel die ik leuk vind, maar ik zou zeggen Brad Pitt en Keanu Reeves. Voor muziek in de lente en zomer luister ik naar salsa, bachata en merengue en in de herfst en winter is het meer jazz, soul en blues

Maak een afspraak
AARON

Stylist//Colorist

MEER OVER AARON →

Hallo ik ben Aaron en ik ben gespecialiseerd in moderne picky haircuts en leuke opvallende kleuren. Natuurlijk doe ik elk type haar graag. Ik heb veel deelgenomen aan kapperswedstrijden daar heb ik dan ook 3 prijzen gewonnen, 2de plaats lady’s haircolor, 3de plaats men’s haircolor en 3de plaats men’s haircut. Mijn hobby’s zijn make-up, mode en optreden als Drag Queen. Ik hoop dat jullie al iets meer weten van mij.  Hopelijk tot de volgende.

Maak een afspraak
Wat onze klanten vertellen?

“Eindelijk een kapsalon gevonden waar ik het volle vertrouwen in heb!  Super blij met mijn kapsel, geweldige kleur, eerlijk advies en het is er nog eens gezellig ook!  Petra en Evy, jullie zijn toppers.” 💛

– Chloë Hendryckx

“Ook voor de modernere kapsels kan je daar terecht. De kapsels met net die hoek af dankjewel Aron 😀😀😀”

– Cindy Truyen

“Nu al een aantal keren bij deze dames gegaan om mijn haar te kleuren en te knippen. Het kleur is telkens exact wat ik wil, en als je zegt ‘ de puntjes knippen’ dan doen ze effectief maar de puntjes. Van begin tot het einde staan ze je bij en geven raad, luisteren en je gaat vooral tevreden terug naar huis. Hier blijf ik echt terug komen! Topteam!”

– Katrien Sergeant

‘Een topzaak topdames en een resultaat om u tegen te zeggen en topadvies zo kan ik even doorgaan… maar ik ben ongelooflijk blij 😘😘”

– Valerie Dejagere

Helemaal verliefd op m’n nieuw kapsel 😍! Een dikke merci aan het topteam van Red by Hair and Colors!

– Emily Story

Uiterst tevreden met het resultaat! Super vriendelijk en vakkundig personeel.

– Lynn De Bleeker

Zeer tevreden over dit salon!

Mooi resultaat, vriendelijk personeel (en zaakvoerster) dat vlot werken met passie voor hun beroep. En prijs/kwaliteit zijn in goede verhouding.

– Geneviève Verhegge

JOIN OUR TEAM
VACATURES
JOIN OUR TEAM
BEKIJK VACATURES