Je haar drogen zonder haardroger. Op naar een stralende, gezonde haardos!

Dec 11, 2023
2 min

Met de RED-haartulband comfortabel om je hoofd, is het jouw tijd om te schitteren in andere bezigheden. Of je nu je make-up perfectioneert, je outfit kiest, of jezelf trakteert op een verkwikkend schoonheidsslaapje, je haar droogt op in alle rust. Het mooie is: de föhn kan in de kast blijven!

De Bamboe Haartulband Keuze: Onze keuze viel op een haartulband van bamboe, de kampioen van duurzaamheid. Bamboescheuten groeien snel terug zonder de plant te schaden, en bieden een stof die zowel robuust als wonderlijk absorberend is. Bamboe is niet alleen antibacterieel en geurloos, maar ook een genie in het 20 keer sneller drogen van je haar, op de meest natuurlijke manier. Bovendien is het een knuffel voor je haar.

"Het mooie is, je haardroger kan in de kast blijven."

Hoe te gebruiken: De magie van de bamboe haartulband ligt in de eenvoud van het gebruik. Volg deze vier eenvoudige stappen:

  1. Ontklit je haar na het wassen zorgvuldig. Gebruik een conditioner om het kammen te vergemakkelijken en trakteer jezelf op een mini hoofdmassage - een klein gebaar met grote impact.
  2. Buig voorover en laat je haar in de sneldrogende handdoek vallen, met het brede deel bij de nek en het smalle deel voorover.
  3. Wikkel de handdoek om je haar en draai het enkele malen losjes. Pijn betekent te strak; zachtheid is de sleutel.
  4. Bevestig de handdoek door de lus aan het uiteinde over de knoop bij je nek te haken. En voilà, je bent klaar om te ontspannen terwijl je haar het spa-gevoel ervaart.


EXTRA TIP: welke kam gebruik je best om te ontwarren? gebruik een BREDE kam.

Conclusie: 

De RED-haartulband is een essentieel onderdeel voor iedereen die streeft naar een gezond uitziende haardos met een minimale inspanning. Het combineert de technologie van bamboe met de eenvoud van gebruik, wat zorgt voor een effectieve en luxe droogervaring. Verwelkom de eenvoud en efficiëntie in je dagelijkse routine en merk het verschil.

Hoeveel tijd vraagt dit?

De volledige verzorgingsroutine, van het wassen tot het vastzetten van de haartulband, neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Afhankelijk van de dikte en lengte van je haar, kan het drogen met de RED-haartulband kan variëren van 30 minuten tot een uur.

Heb je nog een vraag?
Stuur een berichtje

Deze wil je niet meer missen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek de laatste tips om jouw haar te doen stralen

Je bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Laatste artikelen