Contact

Zuidstationstraat 41
9000 Gent

T 09 223 37 44
gent@red-stylists.be

 

RED kapsalon ….Op en top Gent

Velen kennen RED Gent nog als kapperszaak Van Hecke. Red nam dit geliefde Gentse kapsalon in 2017 over en schonk het interieur een volledige makeover, met respect voor het mooie gebouw. Aan het kernteam is echter niets veranderd, al zijn er wel twee kappersbijgekomen. (En een zesde is meer dan welkom!) Na meer dan 20 jaar toveren Lieve en Cindy hier dus nog altijd de mooiste kapsels tevoorschijn, ondersteund door de ervaren handen van Brenda, Steven en Phaedra. Zij zijn  gespecialiseerd in haarkleuren, balayage, ombre, dip dye, somber, highlights en sunkissed. En knippen je haren op de vorm van je gelaat.

Het RED kapsalon ligt ideaal gelegen aan het Zuid, naast het Capitool. Parking vind je altijd meteen in de Zuidparking. Wie liever met de tram komt, vindt een halte recht tegenover het salon.

Red Gent knipt zowel dames als heren. Dankzij ons team van 5 kappers kan je hier zowel met als zonder afspraak terecht. Al raden we je wel aan om vooraf online een afspraak te maken. Zo bespaar je immers tijd en word je kappersbezoek nog aangenamer!

Tip: ons kapsalon is open op maandag …

Openingsuren

Maandag9u - 18u
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 18u
Vrijdag8u30 - 18u
Zaterdag8u - 17u

Ook zonder afspraak.

Zin om bij ons te werken?

Bekijk vacatures