GENT
GENT

RED kapsalon in Gent …. jouw kleurexpert

Velen kennen RED Gent nog als kapperszaak Van Hecke. Red nam dit geliefde Gentse kapsalon in 2017 over en schonk het imposante interieur een volledige make-over, met respect voor het mooie gebouw.

Wij zijn gespecialiseerd in haarkleuren, balayage, ombre, dip dye, sombre, highlights en sunkissed. En knippen je haren op de vorm van je gelaat én geven je een kleur die bij je persoonlijkheid past.

Het RED kapsalon ligt ideaal gelegen aan het Zuid, naast het Capitool. Parking vind je altijd meteen in de Zuidparking. Wie liever met de tram komt, vindt een halte recht tegenover het salon. Red Gent knipt zowel dames als heren.

Dankzij ons team van kappers kan je hier snel terecht voor een afspraak. Een afspraak maken kan je makkelijk online 7/7 en 24/24.

Zo bespaar je tijd en word je kappersbezoek nog aangenamer!

Tip: ons kapsalon is open op maandag …

Maak een afspraak
Contact info

Mevr. Lieve Van Der Eecken

GENT
Zuidstationstraat 41
9000 Gent

T 09 223 37 44
gent@red-stylists.be

Openingsuren
Maandag9u - 18u
Dinsdag9u - 18u
Woensdag9u - 18u
Donderdag9u - 18u
Vrijdag8u30 - 18u
Zaterdag8u - 17u
Locatie
Team

Ontmoet ons RED team! Geen perfecte haarsnit of kleuring zonder onze stylists! Wist je dat je bij RED jouw kapper waar je een goed gevoel en een voorkeur voor hebt altijd krijgt toegewezen? Op die manier zorgen wij ervoor dat je in alle rust en vertrouwen kan genieten van jouw ‘me-time moment”. Vragen of advies nodig? Ons team staat graag voor je klaar.

LIEVE VAN DER EECKEN

Salon manager//Expert Colorist

MEER OVER LIEVE →

Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken en met een grote ‘smile’ onze zaak te zien buitengaan. Dit maakt mij instant gelukkig.

Al meer dan 30 jaar ben ik kapster en dit beroep (hobby), zou ik opnieuw kiezen mocht ik voor de keuze staan. Ik deel als verantwoordelijke van ons salon graag mijn ervaring en vakkennis met mijn collega’s.

In mijn vrije tijd geniet ik van een stevig moto ritje. Lekker tafelen met een goed glas wijn, daar zeg ik geen nee tegen.

Maak een afspraak
LEEN

Stylist//Colorist

Maak een afspraak
DAMLA

Stylist//Colorist

Maak een afspraak
KARLIJN

Stylist//Colorist

MEER OVER KARLIJN →

Hallo,

Mijn naam is Karlijn. Ik wist al van kleins af dat ik kapster wou worden. Als kleine snotneus van 3 jaar zette ik de schaar al in mijn eigen haar, dat van mijn zus en de barbiepoppen.  🙂

Ik werk al van mijn 15 jaar in een kapsalon en na 7 jaar studeren voor kapster, ben ik hier bij RED terecht gekomen. Ik leer hier nog elke dag bij en ben hier heel blij om, want je bent nooit te oud om te leren.

In mijn vrije tijd ga ik naar de zangles en speel ik saxofoon.

Maak een afspraak
SARAH

Junior//Talent

Maak een afspraak
Wat onze klanten vertellen?

“Van zeer lang naar extreem kort, heel vriendelijke mensen en geven goed advies, ben erg heel blij mee!”

– Rune Vanderstappen

“Ik ben al vele jaren een tevreden klant. Dit is in alle opzichten een top zaak: trendy interieur en een fantastisch team van mensen die hun stiel kennen en hun tijd voor je nemen. Hier ga je steevast “happy”en “chilled”buiten! En dat je trouw geapprecieerd wordt, bewijst deze leuke attentie die ik deze morgen van de postbode in ontvangst mocht nemen! Bedankt Red team! En in het bijzonder bedankt Lieve, om al zó lang voor mijn haartjes te zorgen en voor de leuke babbels!”

– Berlinde Gilbert

“Ik blijf teruggaan! Ze nemen echt de tijd om persoonlijk advies te geven en je helemaal in de watten te leggen. Ik kom steeds als herboren buiten. Een absolute aanrader en zeer gemakkelijk bereikbaar.”

– Louise-Marie Meysman

“Super service en je krijgt wat je vraagt! 17 jarige dochter dolgelukkig met haar blonde haar!!! Dankjewel Lieve!!!!”

– Ellen Claeys

“Knappe kapperszaak en geweldige service! 😘😀 Ik werd geholpen door Steven en hij begreep helemaal wat ik bedoelde! Goede snit en mooie afwerking! Ik kreeg zelf ook enkele tips mee. Happy Customer!”

– Quita Van de Genachte

“Super blij met mijn nieuwe coupe & kleur merci!😀😀😀”

– Sophie Vanden Hove

“Ik ben super tevreden. Ze zijn supervriendelijk en goede kapsters. Ik kreeg de juiste advies. 💇👍 Op Facebook mijn foto geplaatst heel veel likes gekregen en positieve mening. Hartelijk dank. Tot de volgende keer😍😍😍”

Grtjs van Shalini

– Shalini Van Caeneghem

JOIN OUR TEAM
VACATURES
JOIN OUR TEAM
BEKIJK VACATURES