Ontdek de charme van korte kapsels

Mar 26, 2024
3

Ontdek de charme van korte kapsels. 

De trend van korte kapsels is in de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Het is een stijl die zowel fris als modern is, en die een bepaalde mate van durf en zelfvertrouwen uitstraalt. In deze blog duiken we in de wereld van korte kapsels, verkennen we de voordelen en bieden we inspiratie voor je volgende bezoek aan Red kapper.

Voordelen van Korte Kapsels:

  • Onderhoudsgemak: Een van de grootste voordelen van korte kapsels is het gemak van onderhoud. Ze zijn snel te stylen en makkelijk te verzorgen, wat je 's ochtends veel tijd kan besparen.
  • Verfrissend en verjongend: Korte kapsels kunnen jou een verfrissende en verjongende uitstraling geven. Ze kunnen je look moderniseren en een verouderde stijl nieuw leven inblazen.
  • Accentuering van gelaatstrekken: Korte kapsels kunnen je gelaatstrekken prachtig accentueren en de aandacht vestigen op je ogen of glimlach.
  • Ideaal voor elk seizoen: Ze zijn perfect voor warme zomermaanden terwijl ze in de winter een gedurfde en stijlvolle indruk maken.

De verschillende stijlen:

Korte kapsels zijn er in vele vormen en maten. Hieronder enkele populaire stijlen die je bij Red Stylists kunt laten creëren:

  • De Pixie Cut
  • De Bob en de Lob
  • Het Geschoren Hoofd
  • De Buzz Cut

Trendy korte Kapsels van 2024:

De korte kapsel trends van 2024 lenen zich voor speelsheid en creativiteit. Denk aan asymmetrische snitten, natuurlijke texturen en het gebruik van kleur om je eigen unieke stijl te creëren.

Conclusie: Of je nu op zoek bent naar een drastische verandering of gewoon een frisse, nieuwe look wilt, korte kapsels zijn een prachtige keuze. Boek vandaag nog je afspraak bij RED Stylists en ontdek welk kort kapsel het beste bij jou past!

Is een kort kapsel jouw perfecte match? Ontdek het met deze simpele test!

Veel vrouwen overwegen op een bepaald moment een kort kapsel maar zijn vaak bezorgd of het hen wel zal staan. Gelukkig is er een eenvoudige test die een indicatie kan geven of een kort kapsel je goed zal staan. Bij kapsalon Red begrijpen we de betekenis van het vinden van het perfecte kapsel dat past bij jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Daarom introduceren we vandaag een eenvoudige, doch effectieve test die je zelf thuis kunt uitvoeren om te zien of kort haar de juiste keuze voor jou is.

Wat heb je nodig:

  • een potlood
  • een liniaal
  • een spiegel

Stappenplan:

  1. Ga voor de spiegel staan zodat je de zijkant van je gezicht goed kan zien.
  2. Houd het potlood horizontaal onder je kin, parallel aan de vloer.
  3. Plaats het liniaal verticaal tegen het onderste puntje van je oorlel, zodat deze een rechte hoek vormt met het potlood.
  4. Let op het punt waar het potlood en de liniaal elkaar kruisen en meet de afstand van de onderkant va je kin tot het puntje van je oorlel op de liniaal. 
  5. Als deze afstand kleiner is dan 5,5 cm is de kans groot dat een kort kapsel je fantastisch zal staan!

Conclusie: Deze eenvoudige test biedt een snelle en gemakkelijke manier om een idee te krijgen of een kort kapsel geschikt is voor jou. Hoewel het geen definitief antwoord geeft, biedt het wel een goed startpunt. Bij kapsalon Red staan we altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van je perfecte look.

Ontdek de magie van kort haar stijlen:

Durf jij het aan? Met een buzzcut of ultrakorte snit wordt je kapper je nieuwe BFF – een kort kapsel vraagt immers om regelmatige liefde en aandacht.

Met de juiste producten tover je die perfecte ‘wet’ look tevoorschijn, zonder dat het lijkt alsof je net uit de douche komt.

Verwelkom de warrige look, een chique variant van de net-uit-bed-look. Een toefje droogshampoo, wat haarolie op de punten, een sprankel extra shine en een dab wax, en voilà, je bent klaar om te schitteren!

Ga je aan de slag met een stijltang, krultang of haardroger? Vergeet dan niet eerst een hittebeschermer aan te brengen.

Speldjes zijn je nieuwe toverstaf! Volledig of half opsteken, geometrische vormen, opvallend of subtiel... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Krullen in je korte haren? Een flinke spray haarlak en je krulletjes blijven de hele dag op hun plek.

Diadeems zijn terug van weggeweest, en hoe!

Een middenscheiding? Ga ervoor, en laat je haar natuurlijk vallen.

Voeg wat glitters toe aan je zijscheiding voor die extra sparkle.

Droogshampoo is je beste vriend voor die instant volume-boost in je pixie-cut!

Ga voor die zomerse vibe met een beach-wave spray (product Z...). In een wip is jouw steile haar klaar voor het strand!

Vlecht je haar van onder naar boven en zet het vast met speldjes voor een bohemian touch.

Een haarband blijft perfect zitten met een strategisch geplaatst speldje.

Een pony? Met speldjes creëer je in een handomdraai een echte of valse, schuine, ultrakorte, of rechte pony. Laat je creativiteit de vrije loop!

Ben je klaar voor een transformatie? Plan een vrijblijvend advies in! Stuur ons een mailtje of neem contact op met jouw Red-salon

Heb je nog een vraag?
Stuur een berichtje

Deze wil je niet meer missen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek de laatste tips om jouw haar te doen stralen

Je bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Laatste artikelen