Kapsalon Red in Turnhout!

Salon Red in Turnhout is specialist in haarkleuren. Balayage, ombré, dip dye, sombré, highlights of sunkissed. Elke trend of techniek zit in onze vingers. We knippen altijd op vorm van het gelaat en geven jou een haarkleur die past bij jouw persoonlijkheid. Kom langs en ervaar het zelf.

Realisaties

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren en getalenteerde Red Stylists in ons kapsalon in Turnhout. Swipe en ontdek hun talenten en creaties.

# Cool Blond Highlights
# High & Lowlights
# Fashion Style Ponytail
# Icy icy Blond
# Sunkissed Highlights
# Ash Blond Blended Highlights
# Color Creativity
# Copper Accent Highlights
# Rebel Purple Blue Ombré
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Wat zeggen onze Red Turnhout klanten

Onze klanten zijn zo blij met hun kapsel en haarkleur, dat ze er graag honderduit over vertellen.

Lees hun ervaringen hier en kom het vooral ook zelf ontdekken.

De allerbeste kapper die ik ooit heb gehad! Dankjewel Sofie enElke  om mij te laten stralen. En dit keer op keer.

Katrien S.

Super !! Zeer tevreden van RED Turnhout. Heel vriendelijk team en ze hebben me perfect geholpen bij m’n wens. 🙏

Aukje G.

Geweldig!! Nog nooit ben ik zo tevreden uit een kapsalon gelopen!Vriendelijk, professioneel, eerlijk, vlot en wauw wat een verbluffend resultaat!!

Ben V.

Zeer vriendelijke en snelle service! Mijn haar voelt nog steeds gezond en zacht aan ondanks dat het gebleekt is. Het resultaat is exact wat ik vroeg!

Mieke S.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

Geef een onvergetelijke Red-ervaring cadeau

Verras je favoriete persoon met een cadeaubon van Kapsalon Red Turnhout!
Onze cadeaubonnen zijn geldig voor alle behandelingen en producten in onze salons.

Over het salon

Kapsalon Red in Turnhout bevindt zicht in het levendige Turnova. U bent steeds welkom voor een gesprek over je kapsel of haarkleur.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

En natuurlijk, ons team...

Sofie
Salonmanager / Expert colorist
Hey, ik ben Sofie, en wat ik het meest waardeer in mijn werk is creatief bezig zijn met kleur. Het warme gevoel dat ik mensen kan geven en mijn collega's inspireren, maakt dat ik mijn zaak met passie run. Als ik niet in het salon ben, vind je me aan zee, genietend van wandelingen, avontuur, en lekker eten. Dat zijn de dingen die me instant gelukkig maken en me opladen voor de volgende creatieve uitdaging.
Elke
Stylist / Expert colorist
Ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen om hun ideale coupe te verkrijgen, of het nu gaat om een gepersonaliseerde kleur of een leuke snit. Ik streef ernaar om elk kapsel uniek en passend te maken. In mijn vrije tijd vind je me op de yogamat of in de natuur, waar ik de perfecte balans en energie vind om mijn creativiteit te voeden. Het gevoel van innerlijke rust en verbondenheid met de wereld om me heen is gewoon zalig.
Rimma
Stylist / colorist
Hallo, ik ben Rimma. Ik ben 22 jaar en ben al 3 jaar lid van de Red familie. Daarnaast heb ik ook een luisterend oor en help ik graag mensen, zowel met hun problemen als haaradvies! Ik ben ook heel graag bezig met hoe je uw haar goed kan verzorgen voor meer glans te creëren en in model tebrengen! naast mijn Job ben ik ook heel graag bezig met make-up. Ik vind dat ook heel belangrijk want zo zie je natuurlijk ook hoe je kapsel/haarkleur matcht met jezelf! En hoe mooi het werkelijk is!
Emma
Kapper/colorist
Ik ben opgegroeid tussen de kappersstoelen en kreeg de microbe dus al vroeg te pakken. Kapster zijn is een passie en mensen blij maken geeft mij de grootste voldoening. Ik ben een spontane, goedlachse Gentse die graag met vrienden op stap gaat.
Leen
Kapper/colorist
Mijn hart maakt nog altijd een sprongetje telkens ik mensen met een goed gevoel naar buiten zie gaan. Al word ik ook gelukkig van een wandeling in de natuur, een rondje te gaan lopen of me even terug te trekken in mijn 'zenkamer'.

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.
Stuur een berichtje
AFSPRAAK MAKEN