Kapsalon Red in Wijnegem Shopping!

Wil je jouw shopping uitje combineren met een prachtig kapsel? Dat kan! Natacha Mannetstätter en haar 9 teamleden zijn al jaren een vast waarde in het Wijnegem Shopping center.

Over het salon

Ons Red kapsalon in Wijnegem Shopping, is onlangs volledig vernieuwd. Wij kozen voor natuurlijke toonaarden en planten. Wij willen een sfeer van rust uitstralen, waar een 'me momentje' echt kan. Geniet van ons kapsalon. En van onze heerlijke Latte of Cappucino.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Realisaties

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren en getalenteerde Red Stylists in ons kapsalon in Wijnegem Shopping. Swipe en ontdek hun talenten en creaties.

# Cool Blond Balayage
# Chocolate Inspired
# Purple/Blue Dip & Dye
# Lob & Cool Blond Highlights
# Pink & Peach Mix Highlights
# Stylish Warm Blond Balayage
# Sandy Foilage
# Silver Mix Highlights
# highlights - cool blond
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Wat zeggen onze Red Wijnegem Shopping klanten

Onze klanten zijn zo blij met hun kapsel en haarkleur, dat ze er graag honderduit over vertellen.

Lees hun ervaringen hier en kom het vooral ook zelf ontdekken.

De kleuring was perfect, mooie snit, juist van lengte en een beetje opgeknipt. Net zoals ik gevraagd had. Snelle service: 's ochtends gevraagd en 's middags had ik mijn afspraak al. Heel vriendelijk personeel en je krijgt er een koffie of frisdrank. Leuke ervaring!

Dina V.

Kleuring, snit en brushing perfect zoals ik gevraagd had. Kapster begreep heel goed wat ik bedoelde. Goede sfeer in het salon. Persoonlijke en zeer vriendelijke klantbenadering.

Brigitte A. 

Ik kwam aan met geel gekleurd haar met donkerbruine uitgroei van 5cm. Marijke heeft mijn natuurlijke kleur helemaal terug gekregen met een heel subtiele balayage. En daarna de perfecte halflange snit die heel goed bij mijn gezicht past. Ik ben heel blij met het resultaat.

Anoniem

Ik ben bij Red Wijnegem heel open ontvangen. Ik ben binnen gekomen mat lang kapot haar, 3 soorten blond en ik voelde mij onzeker. Natasha heeft mij eerlijk advies gegeven en ik ben heel tevreden met mijn haar. Zelf na 3 maanden is mijn haar nog supermooi gekleurd en ook mijn snit zit nog steeds mooi. Ik kom zeker terug! Merci. 🤩

Sonja D.

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

En natuurlijk, ons team...

Natacha
Zaakvoeder / Expert colorist
Hi, ik ben Natacha, de saloncoach in Wijnegem Shopping, en ik adem kapperswerk. Vanaf mijn 15de ben ik in dit vak bezig, en ik runde al snel het salon met mijn ouders. Mijn specialiteit is organiseren; ik help mijn team groeien en streef naar de perfecte combinatie van kleur en techniek. Grote uitdagingen geven me veel voldoening. Als liefhebber van ecologie en gezond leven, haal ik energie voor iedereen om me heen.
Micheline
Stylist / Expert colorist
Ik ben Mich'ke, een vaste waarde bij Red, waar ik 14 jaar als receptioniste/kapster werk. Mijn jarenlange kennis stelt me in staat persoonlijk advies te geven en afspraken te maken bij kapsters die gespecialiseerd zijn in bepaalde stijlen en technieken. Ik ben een levensgenieter, houd van mijn hond Balou, eten, terrasjes, en reizen. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat elke klant ons salon verlaat met een tevreden glimlach.
Marijke
Stylist / Expert colorist
Hallo, ik ben Marijke. Met meer dan 12 jaar ervaring ben ik een allround kapster, gespecialiseerd in alles van pixie-korte tot moderne, lange kapsels. Kleuren, balayage en highlights zijn favorieten, en ik school me voortdurend bij met talloze opleidingen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vriendinnen, genietend van een aperitiefje, of uitwaaien aan de Belgische kust. Ik streef altijd naar de perfecte look voor elke klant.
Sally
Stylist / Colorist
Hi, ik ben Sally, een enthousiaste allround kapster met een liefde voor kleur. Of het nu gaat om ombré's, rootsmudges of flashy tinten, ik tover graag met een verfborstel in de hand! Naast mijn passie voor haar, ben ik volledig toegewijd aan dans, zang en muziek, en coach ik diverse projecten via mijn twee vzw's. Mijn hart heb ik ook verloren in Turkije. Kom eens langs; maar eerst koffie, want zonder dat kan er niet gewerkt worden!
Hanane
Stylist / Colorist
Ontmoet Hanane, een toegewijde stylist bij Red met 8 jaar ervaring. Voor haar is het creëren van mooie, traditionele en draagbare kapsels een kunst, en snit is haar absolute favoriet. Maar een knipbeurt bij Hanane is meer dan alleen een nieuw kapsel; het is ook een gelegenheid voor een gezellig praatje en een ontspannen ervaring. Kom langs en geniet van de perfecte combinatie van vakmanschap en warmte die Hanane je te bieden heeft!
Nicoletta
Stylist / Colorist
Hoi, ik ben Nicoletta, een gepassioneerde kapster die op haar 15de al de schaar oppakte. Opgegroeid in een groot gezin waar hard werken centraal stond, heb ik mijn droom nagejaagd om haar te transformeren. Bij mij in de stoel krijg je niet alleen een prachtig kapsel maar ook een aangenaam gesprek. Of je nu een nieuwe look wilt of gewoon wilt opfrissen, ik zorg ervoor dat je gelukkig vertrekt. In mijn vrije tijd ben ik dol op vrienden, actief zijn en de laatste fashion trends. Kom langs en ervaar het zelf!
Natacha Lopez
Stylist / Colorist
Hallo, in het salon kennen ze mij als Lopez (want de baas heet ook Natacha!). Met mijn Zuid-Amerikaans bloed mag er in het salon al eens gedanst en gelachen worden. Of het nu gaat om knippen, kleuren, of een head-turning curly brushing, mijn doel is dat je er fantastisch uitziet als je uit mijn kappersstoel komt. Kom gezellig langs en laat me je look transformeren; we maken er samen een feestje van!
Houda
Student Stylist / Colorist
Houda, ons jongste teammember! Met haar sprankelende glimlach en haar passie voor haarverzorging, brengt zij elke vrijdag en zaterdag een dosis vreugde in het salon. Als onze getalenteerde stagiaire staat zij altijd klaar om onze klanten te verwelkomen met haar warme en vriendelijke persoonlijkheid. Haar enthousiasme voor het vak straalt door in haar werk en wij zijn zo dankbaar dat ze deel uitmaakt van ons Red team. En wie weet, zien we haar in de toekomst wel als één van onze vaste stylisten. 

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Contacteer ons

Stel ons meteen je vraag via WhatsApp

Stuur jouw berichtje
JE AFSPRAAK MAKEN