Ontdek de Balayage bij Kapsalon RED Gent - Uw Kapper in de Buurt

Welkom bij Kapsalon RED Gent, uw bestemming voor een natuurlijke balayage in Gent. Wij bieden een professionele service in een ontspannen omgeving.

Ontdek de gemakken van Kapsalon RED Gent - Uw kapper in de buurt!

Wat is Balayage?

Balayage is een subtiele verftechniek waarbij het haar natuurlijk wordt opgelicht. Het zorgt voor een vloeiende overgang van donker naar licht, zonder scherpe lijnen.

# Silver Inpired Highlights
# Caramel Foilage
# Faceframed Ombré
Koper gekleurd Mullet kapsel
# Deep Copper Wolfcut
Kort blond pixie kapsel in combinatie met highlights
# Bixie Blond Inspired Highlights
Cool Blonde Higlights met zachte onderhoudsvriendelijke overgang
# Blended Cool Blond Highlights
# Brown Caramel Ombré
# Copper Touched Highlight
# highlights - cool blond
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Waarom Kapsalon RED Gent?

Ons team van stylisten is gespecialiseerd in balayage en blijft up-to-date met de nieuwste technieken. We luisteren naar uw wensen en werken samen om de beste look voor u te creëren.

Jouw verwenmomentje

Een bezoek aan het RED kapsalon in Gent houdt zoveel meer in dan louter een knip- of kleurbeurt. Het is een moment van pure verwennerij, 100% me-time met maar één doel voor ogen: jou telkens opnieuw met een glimlach om de lippen zien vertrekken.

Online afspraak maken – snel en eenvoudig

Het is een kleine moeite met grote tijdsbesparing. Via onze gebruiksvriendelijke online boekingssysteem kunt u snel zien welke tijdstippen beschikbaar zijn. Kies de tijd die u het beste uitkomt en bevestig uw afspraak binnen enkele seconden.

Maak nu uw afspraak online!

Van wens naar realisatie. Samen met onze klanten. Een knappe persoonlijkheid begint bij een onweerstaanbaar kapsel. Vertrouw je haar toe aan onze ervaren professionals.

Ellen C.

“Eerste ervaring bij Red in Turnhout. In deze tijden van Corona met maskers en andere nodige maatregelen toch heel erg blij met de vlotte, warme ontvangst. De haarkleur heeft Sofie goed uitgekozen, passend bij mijn gezicht/huid en de snit perfect bijgewerkt. Ik ben tevreden en kom zeker terug!”

Marjolein M.

“Ik denk dat ik na al die jaren eindelijk een vaste kapster gevonden heb 😅 .. Naomi is super, ze geeft je heel goede raad, luistert naar je wensen en geeft er een persoonlijke touch aan! Ik ben heel gelukkig naar buiten gestapt 😍 Een tof, vriendelijk team en heel handig dat je online een afspraak kan maken. Tot snel en dank u voor de geslaagde make-over ♥”

Ellen N.

Heel erg tevreden over kapsalon Red! Vriendelijke en professionele kapsters die perfect weten wat ze doen en goed advies  geven. Hier kom ik zeker en vast terug!

Elise L.

Toch liever telefonisch? Geen probleem!

Wilt u liever persoonlijk contact of heeft u specifieke wensen? Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen. Een telefoontje en u bent verzekerd van een plekje, zonder onnodig wachten.
Bel ons

Flexibiliteit en comfort bij Kapsalon RED Gent

Bij Kapsalon RED Gent combineren we flexibiliteit met comfort. U kunt nog steeds binnenlopen zonder afspraak, maar waarom zou u de kans laten liggen om uw bezoek efficiënter te plannen? Kies voor een geplande afspraak en besteed de gewonnen tijd aan leukere dingen!

Uw tijd is waardevol – Besteed het slim bij Kapsalon RED Gent

Wacht niet langer en ervaar de voordelen van een gepland bezoek bij Kapsalon RED Gent. Of u nu kiest voor een online afspraak of een snelle bel, wij staan klaar om u de beste haarverzorging te bieden met minimale wachttijd.

Plan nu uw bezoek en geniet van meer vrije tijd!

Maak nu uw afspraak online!
Interieur van kapsalon Red in Gent
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Kappers team Red Gent
Kapper Red Gent - Karlijn
Kapsalon Red Gent - klant
Sfeerbeeld - kapsalon Red Gent - kappers
Klant kapsalon Red Gent

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp.
We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.
In het kapsalon Gent centrum van Red willen we dat jij je goed voelt.
Stuur een berichtje
AFSPRAAK MAKEN