Skip to main content
KleuringTrend

Stralende kapsels voor de feestdagen

Nog enkele weken en de meest gezellige periode van het jaar staat terug voor de deur.  Nog even aftellen en we kunnen de kerstboom terug laten fonkelen, een schitterende feestoutfit uitkiezen en natuurlijk ook al even nadenken over een stralend feestkapsel.  Heb je korte haren, half lang of net lange haren?  Voor ieder van ons is er zeker een feestkapsel waarmee jij de ster van de avond wordt.

Er wordt vaak gedacht dat we met korte hare niet veel kunnen doen, maar het tegendeel is echter waar.   Je kan natuurlijk je haren op een natuurlijke manier los laten, maar heb je er al eens aan gedacht om je haren in een hoge dot te doen?  Een eenvoudig kapsel met een hoog glamour-gehalte.

Je kan je haren ook romantisch opsteken.  Zijn je haren toch iets langer, kies dan voor krullen voor die extra feestelijke touch.

Of kies voor een sierlijke vlecht.  Vaak een misopvatting, maar een kroonvlecht kan ook bij een kortere haarcoupe.  Heb je toch graag wat meer pit, kies dan zeker voor een pixie kapsel.  Voor de dames met die extra portie power, kies dan voor een nonchalant pixie kapsel, stoer maar tergelijk ook vrouwelijk!

Heb je eerder halflange of lange lokken, dan blijft ook de vlecht dit jaar zorgen voor een stijlvol feestkapsel waar je vele kanten mee uit kan.  je kan kiezen voor de klassieke ingevlochten zijvlecht, de kroonvlecht, een opsteekkapsel vertrekkende vanuit een vlecht, een ingevlochten vlecht eindigend in een staart, …. .

Heb je al gedacht aan een stijlvolle knot?  Een neen, dit hoeft niet altijd strak te zijn, hoewel dit steeds stijlvol oogt.  Je kan ook kiezen een oogverblindende knot welke een natuurlijke uitstraling heeft.  Hierbij laat je de knot minder strak of je kan deze laten vertrekken vanuit een ingevlochten, als dan niet losse, vlecht. Ook een elegante zijknot behoort tot één van de mogelijkheden. Eigenlijk merk je het zelf al, met een knot kan je zoveel kanten uit en dit voor elk haartype. Je kan hem zelf afwerken met een stijlvol haarjuweel.

En zoals bij de korte kapsels, kan je ook bij halflange en lange haren jouw kapsel een feestelijke touch geven door stralende krullen.  Je kan kiezen voor echte krullen, maar evenzeer voor natuurlijk golvende lokken.

Met deze kapsels hopen we dat jullie alvast heel wat inspiratie kunnen opdoen.  Maak alvast tijdig jouw afspraak bij je RED-kapper en laat je lekker verwennen door je favoriete kapper.  We zorgen alvast dat een lekker geurende koffie of thee klaar staat.  Wil je graag wat bijkomende inspiratie, bezoek dan zeker onze Pinterest-pagina.

Graag wensen we  jou en jouw familie alvast fijne feestdagen toe!