Skip to main content
KleuradviesKleuringNieuwsTrend

Op naar een verzorgd en glanzend, gezond uitziend kapsel!

Hoe doe je dat?

Eerst en vooral, was je haar met een aangepaste shampoo en conditioner.  Verwen jezelf door hierna een RED-haartulband te gebruiken!  Je haar droogt snel door alle vocht uit je haar te absorberen zonder het uit te drogen. Hij is ultra-zacht voor je haar op lange termijn.

Terwijl die tulband comfortabel blijft zitten, kan jij je focussen op andere dingen zoals bijvoorbeeld je make-up,  …. even je outfit te bekijken of zelfs … een schoonheidsslaapje te doen, terwijl je haar gewoon droogt zonder er zelf naar om te kijken.  Je hoeft het zelfs niet meer te föhnen!

Bamboe-haartulband

Wij kozen voor jou een bamboe-haartulband.  Bamboe is één van de meest duurzame opties: bamboescheuten kunnen worden geoogst zonder aan de oorspronkelijke plant te raken en ze groeien ongelooflijk snel.  Bamboe is uiterst duurzaam, ultra-absorberend, anti-bacterieel, geurloos en helpt om je haar 20 maal sneller te laten drogen op een natuurlijke manier.  Op de koop toe is het uiterst zacht voor je haardos.

Hoe gebruiken we dit wondertje?

Het gebruik van een bamboe tulband voor je haar is super gemakkelijk.  Volg deze 4 korte stappen om te leren hoe je er één moet gebruiken.  je bent in een mum van tijd een expert.

1. Ontwar eerst je haar. Allereerst is het belangrijk om je natte haren uit te borstelen om klitten te verwijderen.  We raden je een conditioner aan om nat haar gemakkelijk te ontwarren zonder dat het breekt of beschadigd raakt.  Bovendien kan je de toppen van je vinger gebruiken om jezelf een mini hoofdmassage te geven onder de douche.

2. Doe je haar in de sneldrogende handdoek. Zwiep vervolgens je haar ondersteboven en leg het brede gedeelte van de handdoek over de achterkant van je hoofd zodat het haar voor je in het smallere gedeelte van de handdoek valt.

3. Draai de handdoek.  Hierna sluit je de handdoek om je haar en draai je hem een paar keer voorzichtig om.  Let op: als het pijn doet, draai je hem waarschijnlijk te strak.  Vergeet niet om altijd voorzichtig te zijn met je haar!

4. Zet de haarhanddoek vast.  Zet de handdoek vast door het lusje aan het uiteinde van je handdoek om de knoop achteraan je nek te steken.  Top, nu ben je klaar!  Relax en laat je haar genieten van het nieuwe spa-gevoel!